Lite skämt och lite allvar…

Jag har nu blivit utskriven från sjukhuset & det känns riktigt skönt…

Jag måste säga att jag hade en bra jul trots allt, jag fick tillbringa den hemma
tillsammans med dem jag ville. Jag hade en viss oro inom mig hela tiden & har
fortfarande lite, men efter alla undersökningar  & provtagningar som jag har fått
gå igenom så känner jag med hel besiktigad..

De har hittat en cysta & gallsten, att jag har gått upp nästan 7,5 kg har inte med graviditet att göra även om det ser ut så .. 😉 Hb som var lågt tidigare, är nu på väg upp. Jag är fortfarande under kontroll & skall lämna prover varje vecka, har även en röntgen kvar.. De har verkligen tagit mig på allvar & visst finns det vissa frågetecken fortfarande..

Jag frågade hur det var med träning nu & då fick jag som svar: – Jag brukar rekommendera mina patienter att röra på sig, det mår alla bra av. Så om du börjar med
lite lätt löpning i ca 30 min. om du orkar, så ser vi vad som händer med dina värden &
kroppen.. Efter ett långt samtal & en lättnad, satte jag mig på cykeln & ringde Martin.

Vet du! Jag får gärna ut & testa hur det känns att springa i ett lugnt tempo i ca 30 min.
Vill du följa med mig? samtidigt som jag var överlycklig så var jag rädd! Jag tror att jag
hade värdens längsta föreläsning för Martin, tänk nu på att det går sakta, jag orkar inte så mycket, jag är tung, jag har en hög puls, jag är inte snabb, du får inte springa ifrån mig…
Efter ett tag tittar han på mig & säger; – Du lämnar klockan hemma, bry dig inte, låt bara
benen gå, tänk inte så mycket, så blir detta bra! Bästa att jag är tyst för en gång skull tänkte jag  😉

Ja, hur skall jag nu beskriva detta?Det var inte alls som jag trodde att det skulle vara.
Jag var som när du tar med ditt barn på tivoli, å` vad roligt, vad härligt, kan jag inte få
lite till… Det var inte Martin som släpade runt mig på en 30 minuters runda, nej det var…
Ja, det kan ni gissa 😉

IMG_2606Jag har inte varit riktigt mig själv den sista tiden & det finns ju en anledning till det också. Jag har tänkt mig att ha jullov lite till & unna mig det mesta som jag gillar. Tänka sig att i dag gjorde jag något som jag aldrig har gjort i hela mitt liv, jag åt en semla till frukost när jag & barnen var på Fantasi… Jag kan skriva under på att det var riktigt gott 😉

Önskar er ALLA en härlig söndag!

IMG_2600

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lite skämt och lite allvar…

  1. Ida Bladh-Johansson skriver:

    Lycka till Petra…följer dig här lite då och då och tar del av den fantastiska utveckling du gör. Men nu är det självklart kroppen du ska lyssna på och vårda. Önskar dig all lycka till och att du återhämtar dig väl. Du är beundransvärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s