Ni är ärliga och underbara!

I morgon är det nyårsafton & 2013 närmar sig sitt slut..

Det har blivit en hel del mil detta året & jag har faktiskt inte summerat
ihop dem & vet inte heller om jag tänker göra det… Kanske en annan dag.
Nu är det så mycket annat som är viktigare för mig..

I morgon skall jag fira nyårsafton med mina barn, syskon med familj & Martin
& hans barn. Det skall bli trevligt! Något nyårslöfte hade jag inte tänkt att ge,
varför lova sig själv & alla andra något som man oftast inte klarar av att hålla i alla fall.
Sen går du runt med dåligt samvete i 10 av 12 månader bara för att du inte höll det du lovade, nej, nej….

DSC_0064Något som jag kan lova är att jag bär med mig av min erfarenhet som jag lär mig hela tiden, visst kan det ibland kännas tufft att utsättas för den, men å´andra sidan jag utvecklas som person. En annan sak som jag också kan lova är att jag skall ha klänning på mig på nyårsafton. Ja, det hör inte till vanligheterna att jag bär klänning i vanliga fall. Mina barns kommentar löd så här när jag tog på mig den: – Mamma, du är en löpare & då har man inte klänning på sig, utan du passar bäst i byxor! Ja, dessa barn..  Ni är ärliga & underbara, men denna gången lyssnar jag inte på er.. 😉

DSC_0056

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s