Torreviejas halvmaraton!

En 1:a placering tredje året i rad…

Visst är jag glad & stolt, vem hade inte varit det?! Torreviejas halvmara var ett testlopp för mig för att se hur formen ligger till & vad vi skall jobba med de kommande veckorna. Just nu ligger jag i grundträning & har samlat på lagom med mängd som passar mig, härliga & roliga kvalitetspass & ett litet virus som inte gillas.

Jag hade kanske själv lagt ribban lite högt, men jag är jag & ställer ganska höga krav
på mig själv. Nu har Martin Söderberg & jag gått igenom  loppet säkert 100 gånger.. 😉
Jag tar med mig allt det positiva, det andra ser jag som att vi har något att jobba
med framöver.

Padda Anette 017Starten skulle gå kl:10.00, jag var laddad & redo! Vad händer? De flyttar starten till 10.30.. mindre roligt kan jag säga.. bara att gilla läget. Klar blå himmel, nästan vindstilla & varmare än vad jag är van vid… jag gillade stämningen, loppet & allt som fanns runt mig… Tack min fina ”Hejarklack” ni är fantastiska på alla sätt!
Jag tänker varken bjuda på mina misstag eller det positiva som jag fick uppleva, men jag kan säga att jag lärde mig en del om var jag står & inte bara det, utan att nu vet jag vilket ben jag skall stå på & vart riktningen går.

Padda Anette 030

Sluttiden på Torrevijas halvmaraton blev 1.22.40!

Kvällen firades hos Micke på Lille Svensken med champagne, kall go öl & tre rätters middag i trevligt sällskap! Å´många goa skratt & fina blommor…IMG_3051

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s