Vem är EGO?!?

Jag kan tyvärr inte hålla med om att man är EGO om man är en
elitsatsande förälder…

Däremot tycker jag, att jag är en bättre & gladare mamma om jag får
göra det jag trivs med & samtidigt ha roligt. Jag tror t.o.m att jag har mer
tid för barnen än många andra har.

I dag lyssnade jag med ett halvt öra på när Petra Månström intervjuade
Jonas Colting.. De var då inne på detta ämnet, om man var ego som förälder
om man var elitsatsande, jag kan inte hålla med om detta, utan däremot
kan jag tycka att det är mer ego att som förälder stå i baren & hänga, eller med utmanande, urringade kläder stå på dansgolvet halvt berusad.. Å´inte prata om hur du mår dagen efter, vilken ork & kraft har du till dina barn då?! Inte den som du har som en aktiv förälder har i alla fall!

Kolla bara in en karriärsdriven förälder, hur mycket ser de sina barn?! Inte mycket
kan jag tala om.. Det som driver dem är kanske detsamma, men var finns tiden & det
gemensamma.?

Ja, nu har jag skrivit min åsikt i det hela… 😉

IMG_3080

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vem är EGO?!?

  1. Anders Blomqvist skriver:

    Ego är man när man styrs av sina begär och låter andra stå tillbaka för att få begären tillfredsställda. Dessutom är man omedveten om att begären styr en och omedveten om att andra får stå tillbaka. Nyckeln är isåfall att få feedback och självreflektion samt öka sin medvetenhet om hur man påverkar andra. Att elitsatsa på bekostnad av andra kan vara ego men att elisatsa och involvera sin omgivning behöver inte vara ego. Intressant frågeställning Petra. Låter inte som du är särskilt ego.

  2. petraskiold skriver:

    TACK för dina rader! Jag kan bara hålla med dig i dina rader vad du skriver till mig.
    Jag anser inte mig själv som ego 😉 Hoppas att din träning går enligt planen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s