En stolt mamma…

Jag måste säga att jag är mer än STOLT över mina barn…

Ja, det hoppas jag att alla föräldrar är över sina barn mer eller mindre
hela tiden. Vissa dagar kan man vara det lite extra & i dag är en sådan dag då
jag sträcker på mig lite extra.

Tilda skulle vara med i DM i Cheerleading & tävla, det har varit många timmars
träning bakom denna dagen… Tidig morgon, med smink, hår & kläder…
Bussen väntade för avfärd från Kristianstad redan 06.50…Nervös, spänd…
Tanken var att jag skulle ta bilen ner till Malmö tillsammans med Kevin & en
fantastisk vän, Helena.. men tror ni min son ville följa med & titta på tjejer hela dagen 😉

IMG_3129

NEJ! Jag gör bara inte det mamma! INTE en chans! Okej! var skall du göra då, frågade jag honom… Åka till Martin i Karlskrona! Skojar du med mig nu Kevin?! NEJ! Kan jag inte åka tåget dit då?! Shit! är jag en dålig mamma nu eller en mamma som låter min son får växa i sin roll… Blandade känslor inom mig.. Jag fattar ett beslut & känner att nu är ALLA nöjda & GLADA!

 

Jag får tillbringa dagen tillsammans med Tilda när hon skall få ta emot en bronsmedalj & Kevin får för första gången åka tåget själv & jag kan skriva under på att båda mina barn var mer än nöjda & jag är en STOLT mamma på många sätt!

IMG_3133

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s