30 km i vårsolen!

Efter en stor tallrik glass före sängdax, 11 timmars sömn &
en semla till frukosten….

IMG_3136

så gick min runda i dag på 30 km bättre än vad jag hade kunnat tänka mig.
Nu har jag dragits med en förkylning ett tag som äntligen bröt ut i veckan, med en ”tjock hals” & seg i kroppen. Okej! Jag kan erkänna att jag har varit lite frustrerad & irriterad över detta, men tyvärr hjälper det inte.

Jag visste att jag bara fick ge mig ut i dag om jag kände mig frisk, annars skulle jag
få en träningsfri dag. Visst kan det låta skönt! Blev väckt av Tilda precis före nio,
hur ofta händer det att jag sover så länge, typ aldrig! Vårsolen tittar fram & jag känner efter mer än en gång hur jag mår, kanske lite väl mycket.. men va fasen! Jag är redo för ett långpass i dag.. Det var härligt & skönt, men jag ärlig, jag saknade mina Karlskronakillar i dag på mitt långpass, nu har jag nästan blivit bortskämd med att springa med dem. När vi springer tillsammans så glömmer jag bort tid & fart.. jag bara flyter med & lyssnar på deras snack 😉 Kanske får jag sällskap av dem nästa helg istället.

Njut av vårsolen för det skall jag göra!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s