Förbränningen och Loopsen är maxad…

Shit! Nu är Petra Skiöld tung…

Då menar jag absolut inte kilomässigt, min förbränningen ligger på
max. Jag kan i princip stoppa i mig vad som helst utan att ett gram fastnar
på min kropp…

Petra_bana_Polar

Å´inte bara det utan min POLAR loops den blinkar ”full”, undrar om det innebär att
det den vill vila… 😉 jag har några pass kvar innan jag får en vilodag! Det finns säkert de som undrar vad jag håller på med & det får ni gärna göra, men för att komma vidare & utvecklas så måste det ske en förändring & den görs inte av sig själv.. även om vi alla önskar det! Det innebär inte att jag tränar ………………………………………………………………..lika tufft alltid!

Så här har de sista dagarnas träning sett ut:
Sönd: Långpass 30 km med fartökning inlagt.
Månd:Morgon, lugn distans 40 min /Kväll: distans 70 min med fartökning + core
Tisd: Morgon, lugn distans 40 min/ Kväll: intervaller 10*1000m med 1 min vila
Onsd:Distans 80 min + core

Petra_bana_01 POLAR

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förbränningen och Loopsen är maxad…

 1. Karin skriver:

  Vilken inspiration du givit mig!!! Började med långa pw för 13 månader sen o nu sen ett halvår är det intervallpass och jag håller mig på 4-5 mil per vecka, fick enorm inspiration av att läsa om dig i kriatianstadsbladet i somras och jättekul att man kan följa dig här på fb:) tack!! 🙂

  • petraskiold skriver:

   Å´vad glad jag blir av att läsa dessa raderna som du skriver till mig!
   Glädjer mig att att det går så bra för dig 🙂
   Önskar dig lycka till fram över.
   // Kram & Trevlig Söndag kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s