Vill du bli som dem eller bara en i statistik listan …

Det finns mycket jag vill dela med mig av…

Det finns mycket som jag vet, men som ni inte hängde med på,
det finns också mycket som inte jag vet ännu & jag har
lovat mig själv att vara lyhörd & öppen.

Att vakna & vara nära en ”spyfärdig” känsla i kroppen som skriker
inom mig STOP,STOP… märker du inte vad som håller på att hända?!
Det är som att säga: -Nu ger jag upp! eller är det samma sak som att vara lyhörd?
När benen viker sig & knäna börjar värka… – Vad är det för tecken?!
Mitt MÅL då! Grannen eller väninnan kan ju… Vad är felet på mig?

Det finns inget rätt eller fel… Det finns heller inget sätt som passar alla…
Du måste se till personen ifråga som du jobbar med, var står han eller hon, vad
är grunden, det finns så mycket bakom…

Att få orden viskade i sitt öra: – Vill du bli som dem eller bara en i statistik listan …

Trevlig Helg!

DSC_0460

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vill du bli som dem eller bara en i statistik listan …

  1. Ida skriver:

    Hej!
    Just precis så känner jag mig nu och jag är så ledsen för det. Jag har kämpat i lite mer än från att springa några kilometer med andan i halsen till att springa milen. Mina ben orkar inte och motivationen är borta. Huvudet vill men kroppen vill inte och jag ger upp. Jag har bestämt mig för att ta ett uppehåll och hoppas att jag kan komma tillbaka igen för jag vill känna den där känslan igen att jag tycker det är roligt och att jag lyckas med min träning. Anledningen till att jag skriver här är för att jag tänkte att du kanske har några goda råd? Jag var och lyssnade på dig och kommer ihåg att du berättade om när du började springa första gången och att du tog ett uppehåll för att du inte tyckte det vad roligt längre, hur länge höll du upp och hur kom du tillbaka?

    Du har varit en stor inspirationskälla och jag hoppas att det ska förbli så😉
    Lycka till i Köpenhamn när det är dags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s