Gott och blandat..

Mina 30 km i löparspåret i dag är absolut inget att skryta om & inget annat
heller för den delen…

KöttessenMen att jag tog en vilodag i går, utan att det varken var skrivet eller att någon annan hade sagt det till mig kändes riktigt bra på många sätt. Jag erkänna att jag har gottat mig i allt.. JA, verkligen ALLT som du kan tänka dig, hela helgen & jag har inte det minsta dåliga samvetet för det heller, utan jag tror & vet att min kropp är väldigt glad för dessa besluten.. 😉

Att somna i soffan vid 21-tiden en lördagskväll & knappast orka förflytta sig två stackars meter till sin säng säger ganska mycket… Att få sova tills kroppen vaknar av sig själv, upp & äter min frukost som jag alltid längtar efter & sen är det bara att på med löparskorna & musiken i öronen..

Mina första km gick inte som en dans, jag va stel, tung & hade en känsla av att jag vänder hem till ”Min Martin” så han få krama om mig & säga: – Petra! Ta du en vilodag till eller du behöver inte de här milen i benen de gör varken till  eller ifrån… vad tror ni om det!?
Nej, för allt släppte för mig & jag hittade det där steget som jag bara älskar mer & mer..
Fråga mig inte vart tiden tog vägen i dag, för jag ville verkligen inte hem… Jag ville fortsätta… VARFÖR är det roliga redan SLUT!… Eller Nej! det är det inte…

Hela veckans träning:
Måndag, morgon: lugn distans 40 min.Kväll: distans 70 min med fartökning + core
Tisdag, morgon: lugn distans 40 min. Kväll: intervaller 10*1000m med 1 min vila
Onsdag, morgon: distans 80 min lugnt + core
Torsdag,morgon: lugn distans 40 min. Kväll: intervaller 20*1min med 30 sek vila.
Fredag, morgon: lugn distans 40 min. Kväll: distans 60 min
Lördag, VILODAG!
Söndag, 30 km långpass med fartökning

Trevlig söndag kväll på er ALLA!

WomansHealthPetra2

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s