Efter regn kommer solsken..

Lår som är som telefonstolpar & en vilja som går på max…

Jag skrattar åt mig själv, hela jag ler & skulle jag kunna så hade jag
gjort en dubbelvolt i luften efter dagen pass som var mer än MAGISKT!
Det är nästan så jag inte fattar det själv?! Känslan är obeskrivlig, den måste
få upplevas. Jag önskade att passet aldrig skulle ta slut!

IMG_3396Just nu skall jag inte var ”fjäder lätt” i mitt steg även om jag vill. Det känns nästan som mitt hjärta sitter i mina lår, de pulserar & nästan värker. Mina tankar far fram & tillbaka det är nästan så jag inte riktigt hinner med själv. Jag är så TACKSAM att jag har  ”Min Martin”,Söderberg & Ulrika nära mig, som kan rätta in mig i rätt riktning. Annars hade jag nog varit på resande fot jämt…

Min helg ser jag fram emot enormt mycket, jag hoppas att få tillbringa den tillsammans med ”mina killar” i Karlskrona… De ger mig energi på passen & är ett glatt gäng som jag gärna hänger med, sen att jag är enda tjejen gör mig inte så mycket, det kan jag allt stå ut med så länge de är snälla 😉

// Önskar er ALLA en toppen dag!

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s