Att låta allt vara tillåtet…

Tycker ni att det är konstigt att jag är den jag är?
Tycker ni det är tokigt att jag satsar för att nå mina Mål?
För mig är det självklart, eftersom jag älskar det, känner glädje & ser möjligheterna.
Att få kämpa har jag lärt mig att man gör, att ge upp är inte tillåtet. Jag har nog lyckats med att få alla gener från Skiöldarna, där envishet, styrka, kraft & rättvisa finns.
Å’ det är nog det som är drivkraften för mig.
Att låta allt vara tillåtet…

Padda Anette 017

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att låta allt vara tillåtet…

  1. anneliebohman skriver:

    Jag tycker det är självklart att göra det man brinner för, älskar och få en att må bra! Sen att alla andra kanske inte håller med om det är ju en annan sak. Men jag tror att det kan vara så att det ligger lite avundsjuka bakom, att de som har åsikter inte själva vågar eller kanske inte har något som dom brinner för och därför inte kan förstå hur det är! Du inspirerar mig och med all säkerhet många många fler så fortsätt med det du gör för det tänker jag göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s