Ömma lår…

Min lilla träningsweekend i Karlskrona har satt sina spår…

Nu var det tyvärr ett tag sen jag var här, även om jag älskar att få komma
hit så går mina barn för min träning, å´när vi är hemma i  flacka Skåne då körs min träning när tiden finns & räcker till, oftast då på morgonkvisten.

xxx

Fredagskvällen infann jag mig på Västra Marks idrottsplats, det var helt vindstilla & lite disigt & vått på banan efter allt regnande under dagen, men det var perfekt löparväder för att köra intervaller, passet var upplag så här:

Uppvärmning 3km + Löpskolning  + 600m – 400m – 200m med 1 min. vila! x 4 st block.
Tempot var högt & jag erkänner att 600m intervallerna de var tuffa, men jag bet ihop & fixade dem. 400m & 200m intervallerna är sträckor som jag mer gillar eller snarare mina ben 😉
.

Några timmars vila med bra mat, sömn & mys sen väntade ett långpass på mig tillsammans med ett härligt glatt gäng. Att få vakna & se att himlen är klarblå, vattnet är spegelblank & solen lyser gör en mer än glad. Hur rundan skulle gå skall jag nog vara tacksam att jag inte visste för då hade jag nog inte följt med… För ni som känner mig vet att jag trivs som bäst är när det är så flackt som möjligt & allra helst på asfalt, men det var långt ifrån så i dag, jag kallar dagens pass orientering fasten inte alla håller med mig om det, men om du befinner dig i skogen, på små stigar som går upp & ner & där du trampa i gyttja & hoppa över små stenar & springa runt med en karta i handen för att hitta så kallar jag det orientering 😉 Jag kan erkänna att de första km sa jag inte så mycket & när jag väl sa något så var jag nog allt en lite gnällig kärring i dag p.g.a terrängen & att mina ben kändes som två stockar som var ute & sprang efter gårdagens intervaller, men konstigt vore det om jag inte kände något…De först 17 km var riktigt kämpiga, men sen kom vi äntligen ut på asfalt, även om underlaget var upp & ner så började det tunga släppa för mig & mitt steg infinner sig, det var t.o.m så att då fick jag tillsägelse av mitt sällskap att sänka farten lite… – Petra, nu sätter dina trumpinnar igång.. 😉 vid 20 km blev vi en man kort,men Johan, Johannes & jag fortsätter våran runda i det härliga vårvädret. Jag är rätt tacksam att få springa med dem, två starka triathlonkillar! Rundan slutade med 31.5 km i kuperad terräng, med riktigt tunga ben som sa: INTE en meter till Petra!!

Söndagen har tillbringats i soffan med att titta på Londonsmaraton & i eftermiddag väntar en lugn skön runda i Bastasjö tillsammans med Min Martin…

// Njut av söndagen!

IMG_3415

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s