Jag fortsätter att ta hand om mig…

Nu är det bara några dagar kvar till starten går på Stockholms ultra..

Å´redan i lördags eftermiddag så infann sig lugnet hos mig… ja, jag hör själv hur tokigt det låter, hur i allsin dar kan jag vara lugn när jag skall springa 100 km på en bana som kanske inte är min drömbana, men ändå väldigt fin. De räknar med att värmen fortfarande skall hålla i sig & ligga omkring 26-27 grader, kanske inte heller mitt löparväder… Men jag ser verkligen fram emot denna helgen på många sätt…

IMG_4605Jag bestämde mig för att springa mitt sista långpass i fredags, man kan se det som man vill… men har man inte tiden så har man inte, utan då får man trolla som jag gjorde. Tidigt på morgonen medan Kevin sov, stack jag ut & fick ihop 21 härliga km.. lite bus & lek på stranden, sen bar det av till jobbet i några timmar..Hemma lite efter 21-tiden, snörade snabbt på mig mina skor & gav mig ut igen.. Jag hade lite ångest när jag var som längst bort från mitt hem började det att skymma & jag vet om att min mamma verkligen inte gillar att jag springer i mörkret även om jag snart är 40-år.. 😉 men jag fick ihop mina 24 km & somnade gott… Upp tidigt i lördags morse & körde mitt sista backpass.. Det var kvalmigt & vind stilla. Hade sagt till mig själv att mellan 10-15 st intervaller beroende på känslan… (Behöver inte skriva hur många det blev) hem & då väntade något som min kropp va mer än värd; MASSAGE från KRAFTSTEG… (Go natt) sen bar det av för nattskift igen… phu! vilken helg…

IMG_4648Söndag morgon; Packade min matsäck & körde ner till havet, är det någonstans jag kan finna ro så är det där.. jag kan meddela att jag var först på plats förutom alla små envisa nyckelpigor… som inte ville låta mig sova.. Lugnet infann sig när jag önskade det & nu kan jag inte göra mer, det jag inte har tränat innan kan jag heller inte ta igen nu, utan nu gäller det bara att fylla på med rätt slags energi på alla sätt…

Mitt tänk & mitt upplägg är att jag skall vara i min lilla löparbubbla där jag känner mig trygg & göra mitt eget lopp.. Vad alla andra gör eller säger lägger jag ingen energi på denna gången utan nu utgår jag bara från mig själv & vad jag kan…

Jag fortsätter att ta hand om mig &
jag hoppas att ni forsätter att jogga lugnt & njuta av sommaren!!
IMG_2654

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag fortsätter att ta hand om mig…

  1. sanna ingemansson skriver:

    Stort stort grattis Petra! Vilket lopp, håller alla tummar att du kommer till Dubai. Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s