Alternativ träning…

Jag tänker på något sätt inte alls vara dumdristig, utan smart…

Först hade jag lovat mig själv på heder & samvete att min kropp skulle få vila från allt som heter träning en hel vecka efter Stockholms ultra, men det höll bara i 4 dagar…
Om ni inte vet varför jag inte kunde hålla mig längre så kan ni nog säkert själva räkna ut det…

Hur skall jag nu lägga upp det denna gången, vad är det bästa för mig?! Alternativ träning, tror jag! Visst har det blivit några löppass, men det är inte så att jag är ”lätt” i steget även om jag tror & önskar det.. Crosstrainern har varit en snäll kompis till mig …

Å´i går, tro det eller ej, men då blev det 73 km cykling ute i det härliga vädret tillsammans med Fredrik… Jag kallar mig själv den ”lilla snigeln” som tog mig fram även i kurvorna… Om det nu inte blir så att jag packar min väska & dra söderut, så blir det ett cykelpass även till helgen & kanske t.o.m ihop med en härlig löprunda…

// Jogga lugnt!
IMG_5014

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s