Funderingar…

Livet rullar på & träningen med den…

Jag kan nog säga att det är många år sen jag hade en sån variation i min träning som jag
har haft de sista 3 veckorna & jag tror inte alls att det är något fel i det, däremot bara bra. Min träning består just nu av få löppass, cykling, cross, core, gym & yinyoga… Jag visste redan innan att jag var nog den mest ovigaste människan på denna planeten, men varför inte göra något åt det.. mina övningar är långt ifrån avancerade, men det räcker långt för mig & att jag skall få träningsvärk i muskler som jag knappt visste att jag hade… 😉

Jag har väl funderat väldigt mycket på vad jag skall göra framöver & tror att jag har kommit fram till de bästa besluten, men det innebär inte att jag inte kan ändra mig längre fram, då jag kanske får distans till det hela…

Att få bakslag på bakslag har varit tufft för mig, det sista året har varit ett kämparår..
Min envishet har hjälpt mig att komma tillbaka… å´när jag hittade glädjen så var det åter dax för att slå undan benen på mig … Jag om någon vet att med motgångar blir man stark.. Kanske en dag kan jag få ett fint kvitto på allt… jag har lovat mig själv att ligga lågt,
men en dag kommer sanning fram…

Nu skall jag i alla fall njuta av att hösten har kommit… det är den bästa tiden på hela året för att snöra på sig löparskorna & bara njuta av den friska luften…

Å´i morgon väntar en ”besiktning” av Skiöld på PLUS praktik

IMG_4785

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s