Det finns en baktanke..

Efter 30 dagars löpvila var jag i spåret igen…

Det finns säkert de som förstår vad jag håller på med, men jag vet också att det finns
de som tror att det har slagit helt över för Skiölden nu. Först så tränar hon ett par
löppass om dagen, tävlar som en galning & helt plötsligt så säger det bara tvärstop & då
börjar jag med yoga & stå på huvudet…

Jag vet att man kan skratta åt det eller jag vet i alla fall att mina närmaste gör det, för det är långt ifrån den värden jag har levt i… man kan nog uppfatta mig som tuff & hård.. Kan bero på omständigheterna… Så när de nu ser att jag försöker mig på olika yoga rörelser & löpningen ligger lite på is, så.. hmmmm! Vad är detta Petra?!

IMG_5382

 

Nu tog jag i alla fall min lilla yoga matta & körde till skogen för att köra min yoga i solen häromdagen.. när jag väl infann mig där, så tänkte jag lite för mig själv; varför inte prova att springa lite, nu har jag ju ändå vilat i 30 dagar från löpningen… ingen som ser mig, solen lyser & fina backar att trycka ifrån i…

 

 

Månd:30 min backlöpning + 12 min core + 45min yoga = HÄRLIGT!
Tisd: TRÄNINGSVÄRK i hela kroppen, 4.5 km lätt löpning inne på arenan +15min rodd på gymet + 40 min cross + ”mina övningar” + 30 min yoga
Onsd: Phu! aj,aj.. 50 nya stick i vader, framsidalår, baksidalår,rumpa… går som en mus igen… Försöker gå med ett leende från PLUS praktik, men det är svårt..;) VILODAG!
Torsd: Snart väntar dagens första pass…

P.s Det finns en baktanke med allt detta….

// Jogga lugn!
IMG_5370

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s