Steget fanns kvar..

Visst har Skiölde varit ute & trippat små rundor i början på veckan för att se om löpsteget
fanns kvar… 

Det bästa av det hela var, att det fanns där & min lilla runda i måndags var varken lång eller snabb på något sätt, men det var så jäkla go så jag önskar att ni var med mig på den, när det kändes som bäst så klev jag av & var mer än nöjd med mig själv & framför allt känslan.

IMG_5586Veckan har bara rullat på med bra saker, jag vet inte om det är för att jag är öppen för det eller vad det är som händer just nu… som ni vet så har jag det bästa teamet som man bara kan ha bakom sig när det gäller mentala bitarna… I onsdags fick min kropp den bästa massagen man bara kan få, från KRAFTSTEG & inte bara det jag blev fyll med ny energi.. På kvällen gick jag gå på en föreläsning som Skåne Idrotten hade ordnat med Jim Thuresson som föreläste om inspiration, jag tror inte jag har några bra ord att skriva mer än att han kan verkligen inspirera folk & ge goda råd..

IMG_5596Torsdag morgon & jag in finner mig igen på PLUS praktik hos Jing- Sheng.. man skulle nästan tro att det är mitt andra hem, (lite skämt) jag trivs där, även om nålarna gör lite väl ont ibland på sina ställen.. sen körde vi lite laser & ”justerade” mig lite också på sina ställen.. jag undrade lite om man kunde gå in där som en sliten löpare & komma ut på andra sidan som helt ny människa, men tyvärr så lätt är det inte..;) man måste jobba med alla bitarna inne ifrån & ut för att du skall bli ”hel”…  Å´hur gör jag det på bästa sättet, – Jo tillsammans med Ulrika Nilsen Biel som har Aktiv inspiration, hon tränar Hot yoga med mig… svetten den rinner, lugnet infinner sig, de stela & osmidiga musklerna känns mer ”normala” & jag trivs mer än bra när jag får genomföra dessa passen. Denna veckan har det blivit 2 st hot yoga pass…

IMG_5444Sen måste jag bara berätta en sista bra sak som har hänt mig…Träningsträffen som jag hade med Ingmarie Nilsson för ett par veckor sen (ni som inte vet så har hon varit en av Sveriges bästa löpare på många distanser & tränar fortfarande väldigt flitigt) gett mig något som man inte kan ta på ”en bra vänskap som bygger på så mycket mer än vad vissa aldrig får uppleva” någon man som förstår en utan att jag behöver säga så mycket.. För mig kommer du bli en vän för livet…

 

// Trevlig helg!

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s