I går hände det…

Just nu händer det så mycket roliga saker…

I mitt liv finns det inte många lugna stunder, mer än när jag sover..;)
Nu har vi både hunnit flytta, ha inflyttningsfest, kalas för Tilda, varit på ex. antal
tillställningar, jobbat en del extra.. ja, allt vad vardagen har att erbjuda. Sen har mina löparskor åkt på några gånger.. först i smyg.. fråga mig inte för vem.. kanske mer för mig själv.. haha.. jag vet att jag är lite knäpp ibland..

IMG_5736

 

Mina rundor började på ca 2km, sen blev det 5 km & någon gång var jag uppe & snuddade vid 9-10km shit vad trött jag var då.. phu! rena lååångpassen för mig. För 1 vecka sen fick jag till ett 21 km pass utan att jag visste om det.. & i går hände något som jag skulle vilja skrika ut till ALLA.

 

 

Här är Skiölden så trött & sliten så jag orkade knappt med mig själv, tänkte att det va bäst att snöra på skorna ta ett distanspass & hämta hem lite energi, vad händer då?! Jag får till det där steget som jag bara älskar, ni vet när klippet & trycket bara finns utan att man behöver jobba för det.. jag tänkte att detta kan inte vara möjligt, men det var det.. jag fick tala om för mig själ efter ca 5 km att nu stannar du så snällt Petra & sänker farten till ditt tänkta tempo… shit vad häftigt! 😉

IMG_5788Å´i dag bjöds det på stegintervall nere på Ip i regn & rusk tillsammans med en kund som
kämpade mer än väl, imponerad av viljan, steget & kraften som finns utan att han vet om det… jag vet att denna killen kommer nå sitt mål utan problem 🙂

I morgon ringer klockan 03.50.. 05.00 väntar ett hot yogapass … dessa passen bygger mig starka..

// Jogga lugnt!

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s