Återhämtning & skratt på hög nivå…

Det är just vad jag behövde efter en ännu hektisk vecka & nattskift…

Tanken slog mig när jag cyklade hem efter nattskiftet på jobbet, om det nu inte blir något
Hot yogapass så skall jag se till att jag får en bra dag & då på det bästa sättet tillsammans med min syster.

Jag vet knapp om jag skall bjuda på min hektiska & lite märkliga upplevelse som jag hade
under morgontimmarna innan jag varvade ner.. men nu gör jag det i alla fall..
Hem slänger ihop två plåtar av mitt favorit knäckebröd, dammar av lägenheten & skall just i med hårinpackning & på med en ansiktsmask (hör till saken att detta  brukar jag inte göra..man ser ju hemsk ut 😉 ) står i badrummet & hör ett flaxande ljud, funderar inte mer på det fören jag ser en lite söt fågel flyga omkring i min lägenhet, hur i allsin dar skall jag nu få ut den… Det va inte lätt & jag kan meddela att jag tror att den var lika rädd för mig & mitt utseende som jag var för den, men efter ett par timmar var den ute i det fria igen… Phu! vilken pers…

IMG_5867Några meddelande fram & tillbaka å´sen var det bestämt… Äntligen fick vi till några härliga timmar tillsammans på Hälsa & Helhet jag & min syster… Det blev avkoppling ute i det härliga vädret i jacuzzin, några kall, snabba dopp i den iskall tunnan & lite ångbastu på det… Vi njöt & pratade på värre än Piff & Puff… & jag fick ett skrattanfall som ni vet då man tänker att jag kommer aldrig att kunna sluta… jag fick t.o.m de andra som satt i samma jacuzzi att börja skratta …
Deras kommentar löd: Det är väl härligt med människor som är glada & sprider glädje runt sig.. haha.. ja, det kan man nog säga att vi gjorde…

Sen var jag som en ny Petra, laddad med ny & bra energi…

IMG_5882

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s