Glad som en lärka…

Veckan börjar gå mot sitt slut…

Å´jag summerar denna som en toppen vecka, trots att jag inte är så förtjust i julen…
Jag kan tycka att allt blir så där över drivet & kanske en aning för mycket,
men jag firar jul & gör det för mina barn…

IMG_6087Det har blivit många timmars jobb denna veckan, kanske t.o.m lite i överkant med vad jag hade räknat med, men jag vet att snart vill jag vara ledig & fokusera på rätt sak.
Veckan har bjudit på många bra & roliga pass, det har varit en salig blandning & det gillar både jag & min kropp…

Jag kan inte rangordna dem, för de har alla varit bra på olika sätt… några har givit mig glädje & skratt. Något har varit mentalt jobbigt & ett tredje har varit ”tufft” .. Min vilodag finns fortfarande kvar & den kommer jag inte släppa på.. Den tillbringade jag tillsammans med Kevin på Bowlingcenter, hmm  jag kan avslöja att han har nu vunnit ett par gånger mot mig, men inte i fredags då va klotet på min sida ..;) ( lite sur va han allt på mig)

24 – timmar finns det bara på dygnet & trots det har jag hunnit med både jobb, träning, julmys med barnen & en av mina bästa vännner Ida & hennes barn..
Å`inte minst har jag tagit hand om min kropp & fått några av de bästa julklapparna som man kan få..

IMG_6206Ni kan se här att mina muskler jobbar på & är fortfarande spända på sina ställen, nålarna viker sig som ett vackert mönster & Jingan på PLUS praktik säger: – Petra du måste ”slappna av” hur i allsin dag skall det gå till… Trodde sen att jag skulle få en härlig stund där kroppen skulle få njuta av massage från Kraftsteg, men ack så fel jag hade.. samma sak där.. aj,aj… akta min kropp 😉 Det bästa av allt är att jag mår bra & är glad som en lärka å´ Ingmarie, Jingan & Affe talar samma språk…

Önskar er all en mysig 4:e advent!
IMG_6225

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s