Julträning och en massa jobb..

Annandag jul & jag hoppas att NI alla har haft en bra julhelg..

IMG_6247I måndags skulle jag för första gången i hela mitt liv köra ett ”långt tröskelpass” (Detta är sant!) Upplägget var 2 km uppvärmning, lugnt & fint. Tröskeln skulle ligga mellan  6 – 8 km. Jag hade sagt till mig själv att om jag klarade 5 km va` jag glad & gjorde jag 6 km va` jag nöjd & fattar NI att jag klarade det.. hihi.. inte bara att springa en så lång tröskel utan att kliva av med känslan, detta vill jag göra igen.. det hade varit roligt att fortsätta.. Jag klev alltså av med en stark känsla!
Nu väntade gymmet.. Hur va det nu!?
– Fokus – kort vila – få rep. – Vikter – Snabbt & lätt..

 

Tisdag: Lillejulafton. Hot yoga för andra dagen denna veckan… Börjar gilla detta riktigt mycket 😉 avslutade med ett kort/lätt distanspass nere i Åhus skogar.. + arbetsdag!

IMG_6258Onsdag: Självaste julafton … endast tomten är vaken, ösregn, kallt & skogen väntar på oss.. Utan pannlampa ser vi inte varandra, skorna är snörade & vi är redo för att njuta av ett långpass.. Jag vet & ni vet att långpass är = Ta det lugnt! Å´det gjorde vi.. hmmm eller?!
Helt ärligt va det inte Fredrik som sa till mig sänk farten så va det jag som sa det till honom… undrar om det var för att vi ville hem till Tomten & julmyset eller för att jag börjar få fart på benen, ja Fredrik har då fart på sina redan … Julmys med Tilda & Kevin, mitt allt!

Torsdag: Juldagen = sovmorgon & lååång frukost med mina små troll … Tittar ut, ser att solen lyser, vindstilla & temperaturen ligger på nollan.. å´ett litet kort distanspass hann jag med innan jobbet väntade… Fattar ni att jag NJÖT av varje steg som sattes ner i marken.. + lång arbetsdag 18 timmars pass!

IMG_6291
Fredag: Annandag = VILODAG = Med bästa syster, spa, bio mat & jag kan garantera att det kommer bli en massa fnitter & skratt..

God fortsättning till er ALLA!
IMG_6289

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s