I just love it…

Jag håller mig till planen även om jag ibland vill mer..

Det är så skönt att veta att Ingmarie sitter på min ena axel & Arne på den andra,
de är två personer som betyder otroligt mycket för mig. Det finns många bra ord & meningar som de har sagt till mig, men det finns framför allt mycket förtroende från min sida till dessa personerna.

Jag vet att det finns en sak som jag har glömt att skriva om den sista tiden, sen jag började att träna igen efter min vila & det är faktiskt så att jag eller rättare sagt min kropp har verkligen fått känna på att ha träningsvärk.. Det har varit en skön känsla samtidigt som jag  emellanåt inte har vetat om jag skall sitta eller ligga eller vart jag skall ta vägen…

Jingan skrev något bra till mig för ett tag sen: Petra! Så länge du hela tiden pressar din kropp till det yttersta kan den inte var ”fräsch”… men vill du utvecklas måste du våga!

Alla passen denna veckan har gått enligt planen & det kan ni kanske tycka är konstigt, men jag har valt att skynda långsamt & få njuta av mina pass … Ja, kanske inte alla passen då!

IMG_6466I torsdags var det åter dax att ta tåget till Malmö för att få trycka ifrån på banan… I just love it! 
(Det är en lång resdag för mig, men värt var enda minut) På programmet var det 2 km uppvärmning – löpskolning – 300m x 10st – 10 min jogg/vila – 1000m – joggade ner 2km…. Hur gick det nu då!? Kan jag försöka att hålla samma tempo på 300m som på 200m?! Det är frågan… Det gjorde ont… mjölksyran va` nära… å´jag vågade… alla de andra skulle göra sitt testlopp som i dag (söndag) men jag ville göra mitt i torsdags även om det kanske inte blir rättvist då min kropp hade pressat sig på intervallerna innan, men jag gjorde det alltså igen… förbättrade mig ytterligare några sek. Fy fa.. Jag åkte inte bara hem med en trött kropp, utan ”hög av energi & glädje” …

Fredagarna har blivit mina vilodagar som ni nog har förstått… känns skönt!
Den tillbringade jag inte bara på Plus praktik utan även hos Kinesiologen.. & tillsammans med mina trollbarn …

Våga vila… Våga ta hjälp… Våga att vara ärlig mot dig själv…

IMG_6462

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s