Vilka dagar jag har haft…

Om jag är NÖJD?!.. Ja, det kan man nog säga att jag är…

Fredag morgon: Vaknar, känner mig så där äckligt tung, illamående .. ja, så som man kan känna sig vissa dagar (gillar inte alls dessa dagarna) snörade i alla fall på mig skorna & gav mig ut.. Det blev distanspass på 15 km…

IMG_6416Lördag morgon: Sitter på tåget ner till Malmö efter en natt på jobbet… Just när jag sitter på tåget förstår jag inte riktigt hur jag skall fixa dagens pass, men ett medl. från Ingmarie så känns det bättre ” Ta det easy”… Först lite löpskolning – 2 km uppvärmning .. känner mig obekväm… ställer mig i samma ”grupp” som förr lördagen som innebär att man ligger på 35-40/ varv… där gick starten… men va fasen!! NI får öka annars springer jag ner er..;) Byter lite i leden… nu sticker vi igen.. shit! där satt den… nu har vi kört 5 st x 200m & har 10 st kvar.. mitt mål var att försöka hålla alla 15 intervallerna jämna … Å´jag gjorde det! (snackar nästan aldrig tider annars, men nu har så många frågat & jag låg på ca 35/ varv) nu var benen tunga, joggar ner i 10 min.  innan det är dax att köra 1000m & i dag skall jag få en egen farthållare & inte vem som helst..( Tack Lars & Arne) Jag fattar då rakt inget, men det är väl inte meningen heller 7 sek. snabbare än förra lördagen… NÖJD! joggar ner 2 km.. snabb dusch & blir avsläppt på Emporia… måste ha nytt batteri till mobilen. På tåget.. & hinner precis hem tills mitt jobbpass börjar snacka om att det går i 190 här….

IMG_6302

 

Söndag morgon: Är jag trött, sliten eller rent av förkyld? skall jag bara köra hem & bädda ner mig i soffan & tycka synd om mig själv eller se vad som händer om jag tar en liten runda i det härliga vädret som vi hade i Skåne. Utan att ljuga kan jag säga att jag njöt av vart enda steg som sattes ner i marken & det blev ett pass på 19 km & ett tempo som dessutom inte va planerat… så kan det gå ibland  … ja, det blev soffa & film i eftermiddags för det va jag värd!

 

 

”Måste bara bjuda på en bild ifrån gårdagens intervallpass då min ”hare” hjälpte mig på mina 1000m som blev 7 sek. snabbare än för 1 vecka sen…”

IMG_6412

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s