Är det möjligt att man kan springa fortare..

Skall jag eller skall jag inte, det var det som var frågan..

IMG_6753Jo, jag ska sätta mig på tåg till Malmö.. jag ska lägga den tiden det tar för mig att förflytta mig den biten, för det är värt varenda minut..  Jag vet ju det!

Efter min lilla hosta.. eller lilla & lilla jag har nästan hostat i sönder mig själv känns det som, så var jag själv lite skeptisk till vad skall skulle orka prestera i dag..  Körde en lååång uppvärmning, det va` nästan så jag själv kände att nu få jag vara nöjd! Lite löpskolning på det… alltid någon ny övning på program & det gillar vi…  & vi gillar framför allt Vanja som håll i det.. solen själv!

I dag på programmet stod det 200m x 20st med 1min. vila! Det första jag sa till Arne va: Sätt mig inte i någon ”snabb grupp” i dag… (måste lita på mig själv) Vad händer!?
Ja jag tror fortfarande att jag drömmer… det va´ mitt bästa intervallpass jag någonsin har gjort på alla tänk bara sätt… inte bara tidsmässigt, utan jag gjorde ett bra avslut & en tid som jag bara hade kunnat drömma om…

För ett par veckor sen löd min kommentar efter ett intervallpass: – Vad säger NI! Skall vi springa fortare än detta, är det möjligt… & de bara skrattade åt mig då…. Å´i dag fick jag själv se att det va möjligt & jag var inte ens i närheten av den berömda väggen eller någon mjölksyra…

Nu kommer jag somna med ett leeeende & sova som en prinsessa…
IMG_6764

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s