Jag har i alla fall hamnat på ”andra sidan strecket” …

Nu var det ett tag sen jag skrev på min blogg & det finns en del anledningar till
varför jag har låtit den vila lite…

De sista veckorna har det hänt lite saker i mitt liv.. jag vet inte om jag skall skratta eller
gråta för den meningen var ganska dum av mig att skriva.. Till sanningen hör att det händer alltid något i mitt liv… den dagen då klockan ringer samma tid & jag gör samma sysslor dag ut & dag in, den dagen tror jag inte kommer inträffa…

Jag har i alla fall hamnat på ”andra sidan strecket” det vill säga att jag nu går in i mina bästa år.. med glädje & ganska lätta steg..

Jag har blivit invalt i Skånes friidrottsförbunds styrelse som enda kvinnliga ledamot & detta ser jag verkligen fram emot. Det skall bli spännande & utmanande för mig att få ta del av något som jag till största del har gjort under de sista åren fast som en ”vanlig löpare” Reglerna är & har varit många.. bestämmelser & beslut som man har fått lista ut.. Resan fortsätter & jag blir aldrig fullärd & tur är väl det…

Jag har även hunnit med att byta klubb.. Jag kommer nu att tävla för Björnstorps IF.
Det är en klubb med ett STORT hjärta i.. från första dagen jag klev in på deras träning så kände jag mig som en av dem, de tog emot mig med öppna arma & glada miner..
Jag har sen ett tag tillbaka tränat tillsammans med dem nere i Malmö, då vi har kört intervallträning på torsdagar…  Jag har inte bara längtat efter träningen, utan gemenskapen & tryggheten. För mig betyder den mycket!

Min träningsresa kommer i nästa blogginlägg, för nu skall skorna snöras & jag skall  ge mig ut på ett distanspass…

IMG_7049

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s