”Vad jag vill är att hitta en ”ram” som passar mig & mitt liv…

Vissa veckor kan det bara bli för mycket..

Förra veckan var det inte bara sportlov för barnen, utan det var en fulltecknad vecka
efter att jag hade varit på vift… Visst älskar jag när det händer saker, men ibland kan t.o.m
jag tycka att det går lite överstyr…

IMG_7370Men mellan varven hann vi med att få massage alla tre, helt fantastiskt skönt få både kroppen & själen. Visst är det fantastiskt att att ha en massör som kommer hem till en, med sin bänk under armen.. 😉 det är inte bara jag som tycker det utan båda mina barn också. Här ser ni hur de njuter! IMG_7372

IMG_7382Mellan träningar & jobb.. Apropå att träna mycket så ligger jag lite i lä nu, om jag jämn för mig med min dotter som snart skall tävla i DM i cheerleading.. shit vad de tränar! Å´på alla möjliga tider.. men jag vet att det kommer att gå kanon för dessa tjejerna!
Vi hann med en fantastisk trevlig kväll ute på Bowling center. Vi bowlade, gissa vem som vann..;) vi spelade air hockey & jag var helt värdelös som mamma, fråga Kevin… IMG_7384Sen avnjöt vi en fantastiskt god middag! Jag kan säga att det var en av de godaste middagarna jag har ätit på länge. Det märks när det är riktig kvalite`på maten… å´jag vill poängtera att det var mycket mat på tallriken & det gillar vi ..

Det har även hunnits med skridskoåkning, barndop (min bror & hans fru har fått en söt lite prinsessa) Något som jag dock inte har hunnit med är att komma i säng & det märker jag av väldigt tydligt när jag inte får det..;) & jag har även fått halvera mina träningspass, som innebär ett pass om dagen… (p.g.a. tidsbrist)

IMG_6804Något jag uppskattar väldig mycket det är all hjälp som & stöttning som jag får av Jenny inne på HälsoKraft när det gäller tillskott & råd. Även om jag förespråkar mat, så finns det inte en chans i hela värden att du skall kunna få i dig allt vad kroppen behöver bara genom maten… Vill du ha goda råd & bra grejer skall du klart vända dig dit!

IMG_7424

 

Å´hur glad blir man inte när man man kommer hem från en stressig dag på jobbet & ser vad som står utanför dörren…

 

 

 

Nu har jag hunnit i kapp mycket… men kommer aldrig ligga steget före även om jag har det inom mig hela tiden… (jag vet om att jag är hopplös)

 

 

”Vad jag vill är att hitta en ”ram” som passar mig & mitt liv…

IMG_7237 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s