Bra jobbat!

Jag måste skriva att det har varit en hektisk vecka på alla plan…

Jag har jobbat mer än vad som var tänkt, sovit alldeles för lite, men ändå har
kroppen svarat bra på min träning. Ibland har jag dåligt samvete för att jag inte hinner
med riktigt överallt, men jag har ju inte fler timmar än någon annan.

I måndags var det årsmöte för Skånes friidrottsförbund & jag blev inval i styrelsen, något
som jag verkligen såg & ser fram emot. Jag blev tilldelad rollen som vice ordförande & långloppsansvarig, något som jag inte hade räknat med, men som jag blev väldigt glad för
& jag kommer att ta på mig detta ansvar. Jag kommer att göra mitt bästa för att detta skall bli bra & ser att vi är ett bra team i styrelsen. Om ett par veckor kommer jag även att sitta med på årsmötet på Svenska friidrottsförbundet.

IMG_7550Som ni nu alla vet är torsdagar extra långa dagar för mig.. Cyklar först till jobbet & sen direkt på tåget till Malmö.. Är alltid först på plats, känns skönt, hinner andas ut & får alltid en lång uppvärmning, det gillar både jag & min kropp. Då undrar ni kanske vad en lång uppvärmning är för mig?! Det kan variera, men oftast joggar jag i 20-30min + löpskolning. I går skulle vi köra 200m x 25 st med 1 min. vila! Fråga mig inte hur detta gick till, men i går sken jag som en sol inom mig, jag kände mig extra stark. Det var t.o.m så att jag råkade sticka innan vilan var över, crazy! I know… 😉 Tiderna som genomfördes i går är jag mer än nöjd med… jag vek inte ner mig på slutet heller även om kroppen började kännas sig trött & pulsen var hög… men herre gud! Efter 25 st intervaller får man vara trött va..;)
Efter passet blev det ytterligare en lång nedjogg, nästan så att jag missade mitt tåg hem!
Slutade med att jag fick låna överdragsbyxor av ”snälla Vanja” & jogga till tåget, 2min. till godo… hemma 22.00 somnade på två röda sekunder!

Tittar jag tillbaka på min träning som jag har genomfört sen i lördags efter mina 800m så summerar jag det med: BRA JOBBAT!

Jag skulle kunna skriva alla veckans pass, men det kommer jag inte att göra, kan ta tisdagens pass också som bestod av långa intervaller som genomfördes nere på IP (arenan) själv i blåst & kyla. Det var ingen sol som sken på mig, men jag genomförde passet… Jag började med 2 km uppvärmning + löpskolningsövningar –  2km intervaller x 4st med 2min. vila – joggade ner 4 km (kanske ingen nerjogg, gick lite för fort) avslutade med 25min. styrka på gymmet. Glad & nöjd!

Nu väntar en helg där jag kommer att befinna mig mer på jobbet än hemma…
Jogga lugnt där ute & glöm inte att ta hand om er!

P.s Bilderna är suddiga p.g.a farten..;)

IMG_7554

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s