Vet inte vilket som är värst?!

Jag är hård men rättvis & därför mådde jag som jag gjorde i går & kroppen som
den gör i dag…

Om jag nu har bestämt mig för en sak så är jag ganska envis att den också skall genomföras till punkt & prickar. Nu vet jag faktiskt inte vad jag skall skylla på att jag mådde som jag gjorde innan gårdagens pass, för jag ”genomgår en del med mig själv,”
men det var då ingen mysig känsla som jag hade inom mig.Jag tog i alla fall bilen till Kjugekull för att köra mitt intervallpass i backarna där.

IMG_7729

 

Känslan inom mig var precis så som jag skrev på Instagram;
Vet inte vilket som är värst!?
Att starta backintervallerna med känslan;
Jag kommer att spy eller avsluta med nu gör jag det…

 

 

Jag tog en väldigt kort uppvärmning för att vara mig, musiken i lurarna var ”hård,” ju ”hårdare” den är desto starkare blir jag.. Jag hade sagt till mig själv att minst 12 gånger skall jag upp för denna branta grässlänten som var exakt 200m.. Första avklarad.. andra.. okej! Gräset var vått & den så kallade stigen var lerig på sina ställen, så jag halkade till några gånger, men var snabbt på det igen… Jag bet ihop & 12 st intervaller blev det upp för den branta 200 meters backen, vilan var den jag hade då jag joggade ner alltså inget stillastående med tänkandet ”Å´vad jobbigt eller synd det är om mig”  Förflyttade mig en bit & hittade en riktigt fin asfaltsbacke mätte upp 200 meter & tänkte att va fasen jag kan väl se om benen & det mentala är med mig, gjorde mig redo & kände riktig hur jag fick till det.. haha.. okej, vi kör en till för att se om det verkligen va sant!? Nästa gick ännu bättre..;) Det slutade med 18 st x 200m backintervaller i går, ingen stillastående vila, utan jogg ner sen på det igen… efter passet då var det kört.. Det har då aldrig hänt mig på någon träning tidigare, men det gjorde det i går.. Jag måste ha tagit i.. 😉

Hem, slängde i mig mat eller försökte i alla fall.. smakade minde bra! Fixade med allt som skall göras när man har två barn.. förberedde inför dagens & kvällens aktiviteter…
Hör till saken att måndagar har blivit den dagen då vi alla tränar, så middagen serveras 19.40 hemma hos oss.

På måndagkvällar kör jag core & tabataintervaller på Hälsoforum..Jag hade laddat med nytt program, nya övningar, mindre vila & mer fart i passet. Vilket resulterade till att kommentarer från kunder löd så här; Var får du alla nya övningar ifrån? Vi vet att när du är här så ger du oss träningsvärk i morgon, du är tuff … men det är roligt när du kommer & kör med oss! Jag hängde med på hela passet i går & genomförde lika många övningar som kunderna gjorde… Vi avslutade på topp!

Min träning i går, hör inte till vanligheterna kan jag säga.. jag tränar för att må bra..
men till saken hör att i dag har jag träningsvärk i hela kroppen & den känslan kan vara ganska skön ibland…

Hoppas att jag har gett er lite inspiration på vägen & att alla pass som jag kör är inga glidarepass…

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s