En annan sport, men samma mål!

En helg tillsammans med min son, jag kan säga att den var välbehövlig
& uppskattades jättemycket… Lämnade dottern hemma själv för första gången så länge… men jag tror att hon tyckte det var skönt att slippa mitt tjat..;) 

IMG_8272Kevin vann biljetter till Nordens största Kampsportsgala i Malmö & jag fick äran att följa med honom. Han var spänd & såg verkligen fram emot det, tyvärr så var Simon sjuk & kunde inte ställa upp, så en liten besvikelse fanns det, men det går fler tåg…
Stämningen inne i Baltisca hallen var cool, det var tryck på musiken & ljuset var dovt..
Ringen som de skulle fightas i var stor! Vi satt längst fram & såg när killarna & tjejerna gick in med sin ”stöddiga & coola attityd” (Jag vet att jag kanske har fel i vissa saker som jag skriver nu, men jag kan bara utgå ifrån min synvinkel… ) de har sina coacher med sig som servar dem till max.. ( nästan så det upplevs lite som överdrift..) Ni förstår, vi löpare måste göra allt själva, knyta skorna, ta på nummerlappen & t.o.m ibland bära vår egen dricka.. 😉

IMG_8267Domaren säger: – You ready? You ready? Let´s fight!  & sen sätter matchen igång! Någon match gick på mindre än bara ett par minuter, medan någon fick gå tre ronder.
De kämpade & blicken sa mer än tusen ord! (Jag gillar detta.. det finns två sidor ) De gav sig inte.. de kämpade.. de visade sin starka sida utåt.. medans jag vet att de har också känslor som är både starka & svaga.
”Jäkligt häftigt att få ha varit där & att få uppleva det live”..
Jag tror baske mig Kevin la på minnet hur många matcher de olika killarna hade gått & hur många de hade vunnit, han kunde redogöra för minsta detalj.. För mig var det som jag fick en flashback… inte för att det alls är samma sport, men känslan av allt runt omkring & upplevelsen.

För er som undrar vad jag menar så brukar jag skoja om att jag är uppvuxen i en brottarlokal! Jag vet hur de tränar, jag vet deras tänk, jag har sett hur de kämpar, jag har levt med detta.. Om vi löpare har förberedelser, så är det lååångt ifrån deras upplägg.. Deras detaljer & vikt står högt upp! Jag skulle kunna göra listan lååång.. jag skulle kunna gå in på små detaljer som har satt sig som pränt i mitt huvud..

IMG_8276

Om vi frågar Kevin om det var coolt får vi svaret;
– JA! Om ni frågar mig så måste jag hålla med..
Jag vet hur jag agerar utåt, men jag vet också vad det är jag brottas med inom mig…

// En annan sport, men samma mål!
IMG_8288

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s