Kungsholmen Runt!

Det är en glädjefylld Petra som skriver detta blogginlägg i dag…

Innan jag börjar med att berätta om helgens upplevelse & resa har jag några som jag vill TACKA först, utan dem hade jag ALDRIG mer stått på en startlinje igen, det kan jag lova. Ingmarie Nilsson & Arne Mårtensson har en stor plats hos mig & jag vet att de har varsin trygg famn att ge mig, jag är lyckligt lottad att ha Arne i Skåne & Ingmarie i Stockholm & bara ett telefonsamtal bort…

Att jag skulle få uppleva den härliga känslan & kicken igen, som jag gjorde vid målgång i lördags, efter att ha imagesprungit SM halvmaran i Stockholm är obeskrivlig.. Ja, det var SM..
men jag sprang i min ”egen klass”.. jag vågade.. jag gjorde det.. jag sprang alltså den tuffaste halv marathonbanan någonsin på min träningsdos som ligger på 6-8mil/ vecka…
Jag avslutade den precis så som jag ville.. med tryck i steget… Plockade löpare efter löpare de sista km… vid målgång var jag glädjefylld & ville bara mer..

(Kan fortfarande le & höra Ingmaries röst som säger; -Nu tar vi det lugnt Petra) ;)

Vädret var på löparnas sida, solen sken, vinden kunde kanske varit lite snällare & pollen prognosen hade jag gärna sett annorlunda ( jäkla tjatande om min pollen 😉 )
Kurvorna på banan var mer än knixiga, det var inte bara nittiogradesvinkel på dem utan halvsvängar, fråga mig inte hur de hade kunnat få till dem så.. vägarbete & en hel del uppför.. smågrus & smala partier ibland… men också ställen som ligger mig i smaken, nämligen flack asfaltsbana.. banan startade i Rålambshovsparken & var en tvåvarvsbana.

IMG_8178

Jag hade ett par dippar, då jag var nära att ge upp då andningen var mer än tuff.. men jag jobbade med mitt mentala & kom tillbaka varje gång.. Jag tog med mig ett säkert kort på min resa & det var Fredrik Engdahl som vätskelangare.. Är det någon som känner mig & kan ta mig för den jag är så är det han..

Jag kommer inte att gå in på detaljer.. men ni skall veta att jag är så glad att jag vågade & att jag gjorde det..I går fick kroppen den bästa återhämtningen som den kunde få..

Nämligen uppe på Hälsa & Helhet i den iskalla badtunnan… & i dag checkades min kropp av på PLUS praktik & jag kan meddela er att jag vet inte sist jag hade en sådan stark & hel kropp någon gång som jag har nu… T.o.m så jag önskar att jag hade lite,lite träningsvärk, men ack nej…

// Kram på er!
image

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s