Tre i rad!

Nu kan vi klart konstatera, att det INTE finns ett bäst före datum på mig..

Ett tag trodde jag det i alla fall, men som sagt låt mig skynda långsamt & få ta det i min
lilla takt så blir det hur bra som helst i slutändan, tror jag. Nu har jag alltså tre helger i rad
fått till tre bra lååångpass! Fattar ni hur glad jag känner mig?!

Denna gången var det glasklart att jag skulle springa långpass på självaste midsommardagen, det var inget att fundera så mycket över… Kan man kvällen innan midsommarafton ta bilen till Lund i ösregn & snöra på sig de lätta skorna & snällt springa runt, runt på banan i 6 km innan man skall få veta vad kvällens överraskningspass skulle bli så kan man allt, det vill jag lova er.. 😉

Här tror man att det skall hända något spännande eller roligt.. Å´vad får vi för uppdrag?!
Jo, 10st x 1000m med 1min vila! Å´herre gud! Hur skall detta gå, efter tisdags träningen i Skrylle som inte heller var att leka med. Nu måste vi ha en plan Petra! Bry dig inte så mycket om klockan = Stoppa & stanna den, men titta inte på den! Ta en säker rygg, släpp den inte! Nu får det göra lite ont & det kommer inte hända något farligt… Det enda som hände var att jag sprang alltså bättre än vad jag trodde. (Såg det när jag kopplade upp min POLAR V800 när jag kom hem)

Summerar mina sista veckor så här = ”Riktigt roliga & tuffa” 

IMG_8894

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s