Nu är det en massa förberedelser…

Jag ser verkligen bara möjligheterna med detta projektet i Hörby..Nu har jag varit igång i lite mer än en vecka & folk börjar fråga mig;
-Vad är det du skall göra Petra!? Jo, jag skall jobba med FRIMII som är en fritidsverksamhet som erbjuder alla barn en möjlighet till rörelseglädje genom
lek och idrott av alla dess slag. Vi fokuserar på spontanidrott framför tävlingsinriktad idrott och bara fantasin sätter gränser för våra olika aktiviteter! Jag själv tycker att
detta är klockrent & så spännande!

Men nu är det en massa förberedelser inför terminsstarten & jag skall lära mig att hitta i Hörby. Ni som känner mig vet hur mitt lokalsinne är & det bjuder jag på.. 😉 Att det fanns så många fina anläggningar & naturområden samlade på ett & samma ställe är som ett stort paradis.. Vilka möjligheter det bjuds på, varför har inte alla dessa tillgångarna.. Jag kommer nog aldrig åka till Hörby utan mina löparskor i väskan, vet inte hur många fina rundor som jag redan har fått se…

IMG_9562Dagarna för mig nu har varit långa & jag har nog inte varit hemma förren vid 21- tiden på kvällen… jag måste ju pussla in min egen träning också. Som har bestått av det mesta den sista tiden, jag kan erkänna att det var länge sen jag hade en så stor variation i min lilla rycksäck med träning, men det känns bra! Visst hade jag lite träningsvärk de första gångerna, men det är glömt nu..  & jag har även fått äran att testa på New balans nya kollektion av löparskor under sommaren & det kommer att komma en utvärdering på alla dessa skorna gamla som nya alldeles snart. Jag kan ge en hint om att steget har känts fin 😉

Ta hand om er på bästa sätt!

IMG_9503

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s