Jämnt & fint… men fy fa…

Efter jobbet i tisdags tog jag & bilen riktning mot Skrylle. Nu var det ett tag sen
jag var där…

Fråga mig inte om jag var laddad för kvällen, för det vet jag inte om jag precis var, men jag
var där i alla fall. Redan på uppvärmningen kändes benen som två tunga stockar som jag
drog runt på. Ändå fick mitt sällskap påpeka med jämna mellanrum; – Petra sänker du inte farten får du springa själv.. 😉 Lite stegringar på det & sen väntade 1000 meter x 10st på en slinga i skogen som jag nu har sprungit några gånger. Den börjar lite snällt utför & sen avslutas med en ”snäll stigning uppför”…

Jag har alltid olika upplägg inom mig för att beta av ett ”tufft” pass. Det blir liksom lättare om man har delmål innan man kommer till själva målet. Det första jag hade bestämt mig för var att i kväll kör vi ingen ”raket fart” utan vi jobbar oss igenom alla intervallerna som nu bestod av 10 st & det andra målet var att försöka ha de så jämna så möjligt…

I början av passet var det mitt löparväder, Ni vet! Massor med syre i luften & något regn stänk från ovan… men allt eftersom tiden gick började åskan närma sig & vinden den tog i mer & mer.. även om slingan gick runt, så kändes det som jag jobbade mig igenom motvind & uppför hela tiden… Mina intervaller var så jämna så jämna så det är synd att klaga på dem & fokus fanns där,men benen var tunga. Efter hälften fick jag i alla fall sagt till mig, att det ser ut som du flyger fram… & de orden bar jag med mig de sista intervallerna… Ibland är det svår att ta in positiv feedback från någon annan med dessa orden förvaltade jag väl under kvällen…

Gruppen som i början hade varit stadig & en lagom skara löpare var nu mindre, men vi kämpade på både uppför & utför… i vind som kändes som storm & en himmel som öppnade sig & blixtar & dunder som hördes & sågs …

IMG_9810

 

Jag menar varje ord jag skriver & min känsla;
Fy fa… på ren svenska. Nu var det gjort & jag är jäkligt nöjd med mitt pass & mina jämna
fina intervaller som genomfördes en helt vanlig tisdag efter ett tuff arbetsvecka som nu ligger på 6 dagar i veckan & en fridag!

Trevlig fredag på er alla!

IMG_0239

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s