Finns en mening med allt!

Jag kan påstå att jag både lyckades & misslyckades med mitt uppdrag…

IMG_0924Efter maran skulle det bli löpvila.. men kroppen sa något helt annat. Vet ni hur det
är när den är full av energi & massor av spring i benen?! Om inte, då skall jag berätta för er
att det finns inte en chans att ha löpvila då… Herre gud, hur skulle det bli i vardagen.. Precis, kaos.. ( i alla fall hemma hos oss) Jag bestämde mig i alla fall att när jag nu inte kunde gå på max på maran & kroppen var fräsch så varför inte ta en vecka där jag samlade lite mil… Det blev en vecka där jag med riktigt lätta steg samlade 14 mil & snittade mellan 4.20-4.30/ km på alla pass & då med en handbroms dragen…

IMG_0925Så här kan en helt vanlig helgdag hemma hos oss se ut; ( Så ni inte tror att jag lever något sambo liv, där det lyxas till med hjälp. Nej, här drar jag hela lasset själv) 😉
Sov lite längre än vanligt… Äter advents frukost tillsammans, mysigt! Svarar på lite mail, bloggar… Tilda kommer & frågar om jag kan följa med mig till kyrkan (hon skall konfirmera sig i maj) & sen har hon träning.. Hinner inte då jag kommer på att vi skulle ha telefonmöte, med styrelsen i Skåne friidrottsförbund… avslutar samtalet.. sticker ut på 13 km löprunda ( går riktigt bra i dag igen)
Slänger ihop lunch till oss… har 1 timme på oss, sen kommer min bror & hans son & skall hjälpa mig med vinterdäcken.. Tilda har kompisar här… Fixar mellanmål…Börjar plocka fram lite adventsljus/stjärnor (hinner inte bli färdig, men vet att det blir jul i alla fall) kör Kevin till fotbollsträningen, hem sätter bilen, ger mig ut på dagens andra löprunda 8km … Dags att börja på kvällsmaten… 18.00.. hämta Kevin på träningen.. inom affären på vägen hem… alla är super hungriga 19.30..
Dusch & mys… förhört Tilda på 2;a provet… Förbereder inför morgon dagens alla aktiviteter.. Nu orkar jag inte mer..

Mitt i allt detta vardags ”kaos eller liv som vi lever i” så har jag ändå lyckats ganska bra med att njuutit av de tillfällena som har getts … Jag har varit  på vift med mina fantastiska vänner & haft så roligt.. ätit goda middagar i trevligt sällskap & haft en syster & mamma helg där vi var & såg Mia Skäringer ( NI måste bara se hennes teather, fantastisk) 

IMG_0926Å´nu har jag dragit ner på löpningen, för nu har jag inget val… opererades nämligen i torsdags i min tå.. ( skratta ni, men det gjorde jävligt ont & några skor kan jag bara drömma om att få på foten) Men jag ser det som så att det var en mening med detta också, för nu kan jag ta tag i styrketräningen igen & lägga en bra grund inför 2016…
(Det tackar vi Hälsoforum i Kristianstad för)
Vem, vet kanske får jag på mig skorna redan nästa vecka…

Även om jag inte är någon älskare av juletiden så önskar jag er alla ändå en trevlig advent!
IMG_0927

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s