Nu skall jag bara njuta av livet ett tag framåt!

Jag har valt att bara lägga all vikt på det positiva som hände förra helgen i Danmark..

Allt annat kan jag inte göra något åt, även om jag önskar att jag kunde det. Vad tjänar det till att jag blir förbannad & ledsen?! Just det INGET! Jag var tvungen att få lite distans till det hela först innan jag kunde landa i situationen.

Här har jag gått & nästan ”tjatat” om en mara hela hösten.. Den skall vara flack, den måste gå just den veckan på månaden, den får inte krocka med något annat i livet… Ja, ni ser själva hur lätt är detta… men till slut så hittade jag äntligen min mara i Helsingör.

Allt kändes så bra… träningen hade flutit på… mina tävlingar under hösten hade gått bättre än jag vågats hoppats på.. & jag hade inte missat en ända träning… Så jag vågade t.o.m tror att det var helt möjligt att sätta ett pers. på maran!

Men vem FAN tror att det skall bli ”snö storm” just den dag.. Hur stor är sannolikheten?!
Just det… väldigt liten … Dagarna innan, var det mitt väder (ni vet höst i luften, knappt någon blåst & solen den tittade snällt fram mellan molnen)

Jag åkte över redan på lördag eftermiddagen till Helsingör, man kan kanske tycka att jag redan bor i Skåne & har nära.. men det skulle inneburit en uppstigning kl:04.00 på söndag morgon om jag skulle hinna i tid, där av det blev en hotell natt i Helsingör… Denna resan kommer jag inte gå in på just nu, men den kommer nog att gå till historien… Visst finns det regler av en anledning, men ibland blir jag bara så trött… ( Detta gav oss i alla fall några goda skratt) 

Snö faller, vinden tar i, vinden är isande … Vad gör jag här… snöflingorna blir större, vinden tar i mer… Klart att jag skall springa… Snön täcker marken, det bildas snödrivor..
Det blir inte linne & korta byxor… Nu är det en blandning av snöblandat regn, med is på sina ställen, men vinden är hemsk & kylan går rakt igenom mig…
”Jag tror jag svimmar”…

Vilken mottagning jag får när jag kommer… Pluspoäng! Tackar ödmjukast för starten New Balance … Har Micke med mig som skall langa dricka & energi längs vägen.. Pluspoäng!
Dricka & energi tackar jag ödmjukas för, som HälsoKraft alltid står för!
Banan = Min smak! pluspoäng!

Samma sträcka 4 ggr. helt ok för mig! kan man springa 363 varv eller mer på en 200 meters bana så kan man allt vill jag lova er… Första sträckan ut, vinden i ryggen & jag har två killar framför mig.. va`nu smart Petra! Ta deras rygg… shit vad lätt det går, jag kanske skall gå på pers i dag ändå?! Första killen förbi passerad… Jag trippar på & är snart i kapp nästa kille, han sneglar på mig & skakar på huvudet.. ( Jag fattar, ”han tror att jag är ute & cyklar”) Jag lägger mig bakom honom & vi har ett snitt på ca 4.02- 4.04/ km… vid vissa partier ”skjuter” vinden oss framåt & då är vi nere på 3.45/km då skickar killen snällt fram mig att dra… lite mer än 10 km är genomfört & detta känns sjukt bra.. Dax att vända!

Vända rakt in i stormen… Det tar tvär stop.. Det finns inte en chans att hitta flytet i steget.. Nej, jag skall inte bryta för att jag inte kan persa. jag skall fullfölja & VINNA!!!
Jag kämpar mig igenom sträckan, får min energi som önskat.. blir mer & mer stel i steget av kylan… vänder & killen jag hade följe med innan är borta… jag springer helt solo..
jag får så mycket hejarop & tummen upp av alla mötande löpare så bara där växer jag i mig själv! Vid 30 km tycker jag att detta är inte roligt längre… Vinden tar i mer & mer.. vi springer längs med vattnen som ger en isande känsla som går rakt igenom benmärgen..
Micke vänder mitt tänkande… va fasen jag är ju inte ens i närheten av trött, klart jag skall springa… Andra vändan i motvinden & nu är jag nära MÅL!

Målet som blev en 1:a placering & en 2:a placering bland killarna även om det inte är dom jag springer i mot för det är ju bara mig själv!

IMG_0437
– Jag gav inte upp!
-Hur stark kommer jag inte vara nästa gång jag står på startlinjen!
– En 1;a placering!
– Mentalt Stark!
– Efter bra massage & återhämtning har veckan flutit på…

Passet i går är & förblir en gåta för mig, men vissa saker skall man bara inte förstå ibland..

 

 

Nu bär jag detta med mig… & jag skall bara njuta av livet ett tag framåt!

IMG_0680

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s