11 pass senare…

Säg ALDRIG till mig att något inte är genomförbart! Allt går med rätt inställning..

Jag började veckan att tänka dessa meningarna & skriva dem på mitt instagarmkonto: Tänk positivt – Ta en dag i taget – Fokusera på rätt saker 

Jag har haft en tuff & utmanande vecka bakom mig på många sätt. Jag ville utmana mig själv genom att ändra träningen. Både genom mer träning & tuffare träning. Arbeta full arbetsvecka samt att vara mamma till 110% … Tror ni att jag lyckades?!?

Träningskläderna läggs fram redan kvällen innan, skorna står redo i hallen.. Klockan ringer, det är mörkt ut & jag har knappt ögonen öppna. ”Tänk inte efter Petra, bara gör det”  väl ute på cykelbanan & några km senare är känslan go… Hemma & äntligen skall jag få inta det bästa målet enligt mig FRUKOSTEN! Dusch.. väcka barnen.. jobb & sen var det dax för nästa pass…. Kommande pass var ett styrkepass. Nu är jag inne på min 9 vecka i rad på gymmet & utvecklingen går på rätt håll. Repetitionerna är de samma, men vikterna ökas i lagom takt… Kroppen värker av ömmande muskler. Men med Jingans ord på Plus praktik känns det bra! ”Petra! Du både ser & känns stark i kroppen”

Jag lovade mig själv att lägga grunden först i år med mil & styrka innan intervallerna kom in… Det är kanske inte så lätt alla gånger att trycka ifrån i steget, när baksidan är stel & kroppen känns tung… men med rätt fokus har även detta gått… Jag har tampats på ett löparband… (egentligen inte min grej, men har man ingen inomhusbana i närheten så får detta duga)

Veckan skulle avslutas med ett långpass i dag & motivationen var inte på topp…
Vinden den ven utanför fönstret, regnet hängde i luften & min kropp skrek;
”Nu räcker det Petra” men hjärnan sa något annat. ”Ett pass kvar & du har rott det i land. Du kan om du bara vill”… Med Hård rock i mina miiego lurarna & fokus på mitt mål så kändes allt så mycket lättare. Jag visste också att min kropp skulle få bästa återhämtning på Kraftsteg efteråt & att det väntas 48 timmars vila…

11 pass senare & jag är mer än nöjd! Tror inte heller att det har gått någon nöd på mina barn … Å´mitt arbete har utförts precis som planerat.

P.s Tack till alla inblandade denna veckan!

Nu håller jag söndag!

img_9266

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s