Du & ingen annan!

Du lägger dig långt innan dina närmaste vänner & långt tidigare än dina barn..

Du står redo i hallen med en halv vaken kropp & trötta ögon innan klockan är 05.00 medan halva Sveriges befolkning fortfarande ligger & sover. Kroppen är seg de första km, efter gårdagens pass ibland är det så illa att den t.o.m kanske strejkar på ett underligt sätt fasten du inte vill erkänna det för dig själv. Magen den kör runt, men du intalar dig att det går snart över & detta är något alla måste gå igenom…

Du tänker på mat konstant, vad har jag ätit & vad skall jag äta.. Du hör att det ena skall vara bra för att lyckas prestera & det andra för att återhämtningen & det femte för något annat. Du följer strömmen & till slut vet du knappt själv vad du gillar & inte gillar eller vad som är bra för ju DIG!

Du blir inspirerad av alla som lägger upp fina bilder på Instagram, du gör precis som dem… Du inser inte att detta blir en inre stress, utan bara fortsätter & ställer frågan till dig själv VARFÖR utvecklas jag inte? VARFÖR blir allt en pannkaka istället för ett bra slutresultat för DIG?!

Du har den senaste kollektionen av träningskläder & de senaste lätta skorna på fötterna, men springer du fortare & bättre för det?? Eller är det bara känslan?

Du anmäler dig till det största löpareventen & ställer enorma krav på dig själv! Å´inom dig tänker du att kan hen så kan jag…

Du glömmer bort att du är en egen individ & du måste hitta ditt sätt att träna som passar din vardag & livsstil ALLA kan inte ALLT!

Alla kan vi önska.
Alla kan vi ha visioner.
Alla kan vi drömma.

Du känner att lyckas du inte så är du inget värd… Du har aldrig fått uppskattningen för den du är.. Du har kämpat dig igenom livet, men varför skall du då fortsätta göra det genom träningen som är din energikälla?!? Tillåt dig att vara den DU är & ingen annan.

img_9174

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Du & ingen annan!

  1. Jenny skriver:

    Väldigt bra skrivit Petra🌟❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s