Att jag ”älskar att få springa” vet nog alla vid detta laget!

Hur skall jag få ner det i skrift, när jag själv inte förstår vilken resa som jag har varit med om..

Tänka att få komma till staden New York som aldrig sover, det händer något hela tiden precis som det gör i mitt liv… Jag har svårt för att förstå att jag skulle komma tillbaka hit igen.

Inga krav, ingen vet vem jag är & jag får springa precis hur mycket & länge jag vill utan att någon skall påpeka det. Varje steg som jag sätter ner i marken är en njutning, atmosfären runt oss är magisk det finns så många intryck som man skall fånga.

 

Jag har fått upptäcka New York tillsammans med mannen jag älskar & gör mig hel ❤️
Det har väl kanske inte varit helt smärtfritt för mig att ha en icke ultralöpare med sig, men jag lär mer en gärna ut hur underbart det kan vara att få uppleva något springande. Det gäller bara att man fyller på med det man gör av med, ekvationen låter säkert busenkel.. men prova själv så ser du hur mycket som skall klaffa i kroppen utan att det sliter. (Jag kan lova er att det har tagit tid för mig att lära mig detta & mannen som ligger bakom vet att jag lyssnade på honom, men var inte lika bekväm då som nu.) 

 

Women´s haft marathon i Centrum Park, nästan 7000 startande.. Starten är tidig & det är jag mer än tacksam för, luftfuktigheten är hög & värmen den trycker.
(Det hade kommit in en värmebölja, vilket jag kanske inte gillade) Banan är fördelad på två varv & höjd meterna är ganska tuffa… Linnet det klibbar mot kroppen, svetten den rinner längs ryggen, jag lägger mig där jag tror att det skall hålla hela vägen, men det är helt omöjligt! Jag plockar två tjejer på andra varvet, vilket ger en kick. Vi har många att passera nu, när vi är ute på vårt sista varv… Att det kan finnas så mycket folk på en & samma plats. Helt otroligt! ”Congratulations you are 8th women! ”

 

Dagarna går & vi ger oss ut varje morgon med ett leende, vi njuter & samlar intryck tillsammans. Det finns inte en dag som slutar under 35 km & den mest blåsigaste & kallaste dagen tar vi oss runt Manhattan & får ihop en tur på 40 km.
DU gjorde det som du trodde var helt omöjligt & jag är sjukt stolt över dig!

 

Vi har sprungit på Brooklyn Bridge, på Broadway i Central park, runt Madison Square Garden mm.
Listan kan göras så lång.. Nu bär vi med oss minnena.

Nu vänder vi hem till mina älskade barn ❤️, innan det bär av på nästa äventyr inom kort.

 

 


 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Långdistans, Löparglädje, Löpning, Morgonträning, Tävling, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s