Jag är mer än ”Löpar Petra”

Det är så mycket & många man skall ta hänsyn till hela tiden …

Nu har jag delat med mig om hur jag har mått ett tag & krasst har det varit SKIT !
”På ren svenska”.
Men livet måste gå vidare! Jag kan inte sticka ner huvudet i sanden bara för att media målar upp en bild om mig, jag kan heller inte gömma mig bara för att vissa tycker elaka saker om mig. (Det får dom stå för själva) Det finns ju så många som ”gillar” mig för den jag är.

Jag kommer alltid att springa & träna så länge jag finner en inre ro & mår bra av det, på den nivån jag själv klarar hantera det. Detta är en livsstil för mig! Den dagen då jag slutar, den dagen brinner jag inte för det längre… Jag är mer än ” Löpar Petra”

Men nu har jag så mycket mer i mitt liv, som jag inte haft tidigare & detta kommer jag dela med mig av mer & mer i kombination av min träning. Så många nya spännande projekt på gång, med saker som jag aldrig tidigare har hanterat. Jag vet att det kommer att bli en riktig utmaning för mig & jag är beredd att ta den…

Sen har jag en stor dag framför mig, en dag då jag vill att allt klaffar!
NEJ, det är inget rekord som skall slås på någon löparbana, utan en ännu större dag!
Jag skall från den dagen dela mitt liv med mannen som älskar mig för den jag är ❤️

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Jag är mer än ”Löpar Petra”

 1. Eva Bendroth skriver:

  Fina Petra 💕 så härlig läsning, jag önskar dig all lycka till allt du tar dig för, det är du verkligen värd 💕 ( vi kan väl träffas en dag) många kramar från mig💕💕💕

  • Petra skriver:

   TACK Eva!❤️ Detta känns så rätt & bra på alla sätt. Jag träffar gärna dig en dag 🙂 länge sen nu. Önskar dig en trevlig helg & kram! ❤️

 2. Mari Förander skriver:

  Stort grattis Petra ❤️

 3. Carola skriver:

  Wiiiiieeee GRATTIS underbara Petra!🤗🇸🇪💘😘❤️Sååå ROLIGT!!!! Åååå😍KRAMAR!

 4. Jenny skriver:

  Stort GRATTIS ❤❤Lycka till m allt! Du är värd det bästa❣kraaaaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s