Utmanade mig själv i dag!

I dag var jag bara tvungen att utmana mig själv!

Klockan var lite innan 6 pâ morgonen & temperaturen var redan 29 grader i skuggan. Om jag nu hade klarat  12km backträning, varför skulle jag dâ inte klara 16km!? I dessa backar. Om jag bara la om mitt mâl & sänkte farten lite ifrân början sâ skulle jag inte se nâgra hinder.

Jag började sakta springa ner till byn, nâgra av grannarna var vakna,

men dom flesta sov fortfarande. Visst kände jag av att jag hade sprungit i dessa backar för nâgon dag sedan, men när jag väl kom igâng sâ släppte det, eller nej! Jag glömde bort.

För nu var tankarna pâ nâgot annat.

När jag möter grannen för tredje gângen, tittar han bara pâ mig & ler samtidigt som jag ser vad han tänker…

Han skulle bara vetat vad jag tänkte. Nu hade jag bara nâgra sträckor kvar, det bästa av allt var att tempot var sâ jämt, sâ jämt…

Yes! jag klarade det… 16 km backträning.

Efter dagens tuffa pass har vi njutit nere vid havet. Snorklat i det fina vattnet & tittat pâ dom fina fiskarna & plockat massor med snäckor.

Men i eftermiddags snörade jag pâ mig mina älskade löparskor igen & begav mig ut pâ en tur längs med havet… Väl hemma igen känner jag mig sâ nöjd & glad! Lite stretch & en dusch, sen skulle vi in & hälsa pâ dom Kroatiska grannarna som ville bjuda pâ eftermidd.fika.

Bara det var en upplevelse i sig! Dom bjöd pâ hembakat & deras speciella kaffe…sött ”sumpkaffe” skulle man kunna kalla det.

Vi blev sâ omhändertagna & väl bemötta av dom. Sâ mânga härliga minnen jag kommer bära med mig hem efter denna resan.

Annons

Om Petra Skiöld

Långdistanslöpare med sikte på Sverigetoppen. Älskar att springa och här på bloggen kan du följa min träning och tävlingar, jag ger tips, råd och delar med mig av min syn på livet, hälsa och att må bra.
Detta inlägg publicerades i Löparglädje, Löpning, Morgonträning, Träning, Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s