Njuter och lär mig!

image

Just nu befinner jag mig i Grekland & har det mer än bra…

I dag skulle jag genomföra mitt sista långpass & jag såg verkligen fram emot det. Hur ofta händer det att man får 10 timmars sömn, går till dukat bord där du kan välja nästan vad du önskar & har de inte det så fixar de det till mig. Vid detta laget vet de flesta om att jag är löpare här nere 😉 Nu skulle jag njuta av en riktigt god frukost, med massor av gott! Pannkakor, ägg, bacon, grekisk yoggi mm.

Bor 500 m från havet så mitt upplägg var att springa längst med kusten, sträckan jag hade mätt upp var 4 km enkel väg. Så om jag nu sprang samma sträcka 8 ggr så skulle det bli ett perfekt långpass på 32 km. När jag gav mig i väg visade det ca 30 grader! Jag hade min sportdryck & vatten med mig. Tanken var sen att stanna & fylla på i baren på hotellet där jag bor, så slapp jag springa med så mycket dricka

Jag gav mig iväg & allt kändes kanon! Jag njöt av utsikten, känslan var kanon & nu var jag uppe i 16 km & min dricka var nästan slut, så jag beslutade mig för att in i baren & fylla på. Tyvärr svarar tjejen mig, vi öppnar först om 5 min. Lite smått irriterad på mig själv att jag inte tog pengar med mig för att köpa dricka längst med vägen i stället, sticker nu ut igen utan vatten….

När jag nu har sprungit lite mer än 22 km börjar jag känna att nu är jag totalt slut, 2 km kvar sen så kan jag få dricka!)tyvärr var det för sent, kroppen sa bara tvärt nej! Jag hällde i mig 1l vatten,cola,vätskeersättning & jag hade frossa trotts 34 g i skuggan!

Vad har jag nu lärt mig av detta & vad vill jag förmedla till er alla!? Jo, att vätskan är så viktig & ännu mer när det nu börjar bli varmare ute. Jag återhämtade mig snabbt & efter det har det blivit mycket dricka & många dopp i poolen i dag.

Hälsningar från Grekland!

image

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Kost, Löparglädje, Löpning, Träning, Uncategorized, Väder och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s