Nu skall det firas!

Ja, nu skall det verkligen firas…

IMG_2104– Varför?! Det finns många anledningar till det. Nu har byggkillarna fått sitt kaffe, städerskan har tagit allt byggdamm med sig & fönsterputsaren har gett mig fin utsikt igen.. ;)Detta känns så skönt för mig!

Att jag sedan får ett trevlig mail ifrån Peter Fredricson gör absolut inte saken sämre. Å`vad GLAD jag blev! Jag har blivit inbjuden till ”Landslagslägret”100 km i Stockholm. Så här stod det i inbjudan:
Inbjudna till lägret är till alla som har sprungit/skulle ha sprungit ett internationellt mästerskap 2013 på 100 K samt en dam (Petra) som  ”knackar på dörren” till landslagsuppdrag.

IMG_2099Tänk att POLAR har blivit min nya sponsor,
det måste också firas!

Nu håller jag helg genom att jag har precis joggat 7,5 km…
-Ja, ni läser rätt 7,5 km i ett må bra tempo 😉 & snart väntar en go middag
med Martin.

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s