Women`s Healt halvmaraton

Jag är nog expert på att lyckas med det mesta…

IMG_3514

Women`s Healt halvmaraton i Stockholm, har jag tid & råd med detta?!?
NEJ! egentligen inte.. men jag tar mig det. En liten miniutflykt till vår huvudstad, som jag aldrig är i annars.. 😉 Sen får jag träffa de härliga killarna på New Balance, som är riktiga toppen killar om jag får säga det. De bjuder inte bara in mig till loppet, utan jag får även mina favoritskor 1400V2 & ett par RC1600 som är super lätta. Fattar ni? Jag kommer flyga fram på mina intervaller nu.

 

Hur gör jag nu med boende? Skall jag boka hotell eller bo på en billig båt nere vid vattnet tillsammans med andra okända människor…Nej, där går gränsen! Jag får tag på en fantastisk snäll kompis som erbjuder mig att få en sovplats hemma hos honom. Så i hans kök bäddar vi till mig på en madrass & jag sover som en prinsessa. Hur ofta händer det att jag sover en hel natt innan tävling, utan att vara lite halvt orolig, men det gjorde jag denna natten. Jag visste att detta inte var någon tävling för mig, utan ett lopp som jag skulle genomföra & ta med mig till kommande tävlingar som kommer framöver.

När jag vaknar på morgon är jag helt slut, det känns inte som jag har sovit en blund,
kroppen är tung & seg.. Inbillar mig att det är nog all pollen i luften som jag känner av,
men innerst inne vet jag att det är en blandning av en förkylning också.. fasiken också!
Vi tar oss till starten, i det härliga vädret. Vi är ute i god tid & det gillar jag.. Då kan jag bara ligga där i gräset & njuta innan start, medan min kompis skall vara funktionär på
loppet & behöver förbereda en del…

IMG_3524Nu är nr.lappen på magen & jag känner att tävlingslusten finns där å´vad roligt det hade varit om man kunde få trycka ifrån i dag, de säger ju att det skall vara en snabb, flack bana & min förkylning & pollen känning kanske bara försvinner om jag springer lite fortare 😉 Jag hamnar först i den andra klungan med 3 st tjej bak mig, de ligger där snäll & låter mig dra. Inte nog med det, ursäkta mig men du vet att jag blev irriterade på dig i går, man gör inte så… man lägger sig inte som ett plåster på någon annan & sen trampar av skon.. jag faller & tappar steget.. Känner att nu har de chansen att sticka & min puls säger detta kommer inte hålla, antingen bryter du Petra eller gör du som planen var från början. Du tar det som ett riktigt bra träningspass & bär sen det med dig.. jag tar ett snabbt beslut & det blir det sistnämnda & det är jag glad för. Jag kan lätt skriva under på att det var varken någon snabb eller flack bana. Jag har sprungit en hel del halvmaror både i Sverige & utomlands,men det var den tuffaste banan jag någon gång har genomfört…

Arrangemanget & allt runt omkring var mycket trevligt & fint, men det var lååångt ifrån någon snabb bana… Om jag kommer tillbaka så fick ni i ärligt svar av mig i går,(Då var svaret NEJ!!) men med mig kan man då aldrig lita på, när det gäller resor & tävlingar för det är något som jag älskar….

IMG_3527

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s