En fantastisk känsla…

Lite miljöombyte har bara gjort mig gott i själen…

IMG_3548Ha,ha.. jag kan nästan skratta åt mig själv när jag skriver så, jag gör inget annat en far än hit & än dit… 😉 men denna veckan
har mina träningspass varit på lite olika ställen i Kristianstad. I går tog  jag faktiskt bilen till mitt favoritställe, jag gillar egentligen inte att behöva köra till träningen, för mig skall träningen vara så lätt & smidig som möjligt, men i går gjorde jag det i alla fall. Jag bara älskar att få springa runt sjön, det är så lugnt & skönt där, ingen trafik, ingen som ser mig, jag kan bara va… Jag tror inte det spelar någon roll när jag åker dit, för efter alla min pass där är jag som en ny människa. Jag är fylld med energi & faktiskt med lätta ben… Jag har valt att inte åka dit så ofta, för att jag vill att den rundan skall bli ett ställe som jag längtar efter…

IMG_3574I dag gjorde jag en ny utflykt till Kjugekull. Ja, det ser precis ut som det låter, massor med kullar där… å sen är det fantastiskt vackert… Jag har aldrig tidigare sprungit där p.g.a att det är en terräng som Skiölden inte är så jätteförtjust i, men jag har varit där med mina barn & grillat & vandrat många gånger 😉 men i dag gjorde jag det.. jag sprang mitt backpass där. Jag hittade en lagom lång backe som var både seg & halvbrant. Med andra ord den passade perfekt för mig… Jag kan säga att jag sprang var enda intervall upp för den backen med en STARK känsla som sa mig så mycket… Efter passet la jag mig i gräset för lite snabb återhämtning som sen avslutades med core.

IMG_3583

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s