Teamet bakom mig…

Mina sista dagar har nästan varit önskedagar..

Eller kanske inte… om vi tar det från början så kan jag meddela att jag hade
lite lätt träningsvärk i mina ben efter helgen.. jag kom knappt upp ur sängen &
hade ni sett mig hade ni nog trott att jag var minst 80 år.. 😉 Tänk att jag sov nästan
i 10 timmar i non stop, snacka om att va trött…

Upp & kör en lätt morgonjogg… första km gick nog i snigelfart, men va gör det… jag kom fram i alla fall & skönt var det efteråt… hem & en snabbdusch & lite frukost innan det var dax för mig att skriva mitt prov i Läkemedelsdeligering… Usch! Gillar verkligen inte detta även om jag vet att jag kan… Redan under eftermiddagen får jag mitt intyg mailat hem att jag har blivit godkänd på 1:a provet… Å´vilken härlig känsla, nu kan jag släppa det… Ja, jag vet att jag har många järn i elden, men den dagen då jag blir pensionär kanske jag kan sätta mig ner & ta det lugnt… 😉 Mitt andra pass gick betydligt lättare… tror att det berodde på många faktorer…

KöttessenSenare på kvällen hade jag bjudit hem Teamet som står bakom mig i ur & skur… Söderberg som är min tränare, Affe som är min massör från Kraftsteg & Jingan från PLUS praktik som är min kiropraktiker. Under en riktigt god Lantbuffe som KÖTTESSEN bjöd på. Vi pratade om var vi är & vart jag är på väg & mitt MÅL Om jag når mitt mål nu eller när jag når det är ingen som vet… Det enda vi alla vill & jobbar för är att jag mår bra under resans gång… Ibland kan jag vara så där hejalös att saker skall hända NU!!… men jag vet att så enkelt är det inte, utan allt tar sin tid & de killarna som står bakom mig, lyssnar in & finns här för att jag skall LYCKAS hela vägen… Det finns ingen väg som är rak… den måste har sina stop & den har även sina berg & dalar…

Jag är mer än TACKSAM för för att ni tror på mig…
Jag vet att min dag kommer…
Å´under tiden jobbar jag för att bli stark både  mentalt & fysiskt…
TACK killar!
IMG_3886

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s