En tuff vecka…

Veckan har varit tuff på alla plan…

IMG_4141Jag visste att den skulle bli det, men någonstans så slog jag bort det för att slippa känna stressen… Jag har inte bara tränat två pass om dagen, jag har också suttit i skolbänken, jobbat mer än 100%, varit på skolavslutning & student… jag hann även att pressa in ett 10 års kalas för Kevin… dötid.. nej, det finns inte i denna familjen… Att jag inte var på det bästa humöret i morse va kanske inte så konstigt… Hela min kropp skrek… -Petra, lägg ner nu… men att jag skall lägg ner finns inte..

IMG_4142Kroppen var ”tung” & seg i dag när vi cyklade ner till arenan… det var inte bara det att jag hade många mil i benen utan det va varmt också.. Stackars Kevin har åkte på en rejäl förkylning, det gör ont i hela min kropp av höra honom hosta & se honom helt utslagen… Bara jag inte åka på detta nu också… men med bästa sällskapet i dag & väl på plats så släppte allt för mig… Passet var som jag älskar nästan helt kravlöst… Det fanns en plan som var 15 st x 1min med 30 sek. vila! men farten skulle mina ben få bestämma & den hittade ett steg som höll hela vägen.. Shit! var kom denna energi ifrån..

IMG_4088Tack Tilda för sällskapet, härligt jobbat av dig i dag i värmen…
Imponerad av dig!

IMG_4149Jag har även fått till ett härligt backpass på Kjugekull
& ett bra långpass på 31km…

// Jogga lugnt!!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s