Vila!

Ingen reda med någonting just nu…

Tyvärr så åkte jag på en förkylning, efter helgen. Jag kände det på mig att jag något inte var som det skulle & sen har jag inte fått min sömn som jag skall… jag är väldig känslig för att få för få timmars sömn eller slarva med maten, då kommer detta som ett brev på posten till mig.

Det är inte lätt att krypa ner i sängen & lägga sig tidigt när man börjar få stora barn som är ute halva natten 😉 & sen skall en annan upp & jobba på det… Jag klagar inte, min kropp har i alla fall fått några dagars vila från träning.. Tror bara det har varit bra!

Min plan är att få till två bra & härliga långpass i helgen, vem vet kanske jag kan få till något på 4 – 5mil… måste bara först bli riktigt frisk först… Att stressa finner jag ingen anledning att göra, för då kommer jag bara få ett bakslag  & det kostar mig för mycket..

Önskar er ALLA en härlig dag!
IMG_4283

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s