Fokus lägger inte på löppassen…

Just nu händer det grejer hos Skiölden, ja t.o.m fantastiska saker…

I helgen som gick hade jag mina fantastiska vänner & familj på en festmiddag i våran nya
lägenhet för att fira att vi äntligen har hittat platsen. Jag har inte bara lovat mig själv, utan
mina barn att här skall vi stanna … Ni vill inte veta hur många gånger min äldsta dotter har flyttat under sina 13 år.. phu!!

IMG_5705

Kvällen blev mer än lyckad med många härliga skratt, go mat som bjöds från Köttessen & en god dessert till kaffet som jag visste hur jag ville ha upplagt, men kanske fick lite ”pikar” för, bara för att jag är jag..;) Natten blev lång…

Stegen som tidigare va få & små har nu börjats att utvecklas, de går då inte i någon raket fart eller någon överdriven distans det är lagom för mig… som ni vet så började jag om från början & i fredags så blev det en runda på 19 härlig km..

 
IMG_5695

Fokus lägger inte på löppassen, jag tränar en del annat också.. Det roliga & häftiga är att det som jag inte trodde skulle passa mig, har jag liksom fastnat för…

Ni vet att jag sa att det är slut tävlat för i år, det ångrar jag inte för en sekund… Just när jag sa det, så öppnades det dörrar som jag inte trodde va möjliga eller var det så att jag var rädd för dem??

IMG_5711// Jogga lugnt!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s