Nytt år nya möjligheter…

En del väljer att springa in det nya året, men jag valde att springa ut det gamla året
& vila in det nya med massor av härlig energi….

Om vi fortsätter där vi slutade sist så kanske ni hänger med bättre… sent i fredags kväll fick jag ett sms av min dotter (Hon är mer än smart) där det stod:” -Mamma skall du till Malmö & träna så kan du väl släppa av mig & mina kompisar på Emporia...”
Enkel väg för mig till Atleticum i Malmö är 11 mil, men vad gör man inte för sin dotter 😉 eller…

IMG_6316Lördag: Intervaller inomhus … 3 km uppvärmning 200m x 18 st. 1min. vila mellan – 10min jogg/vila + 1000m + 3km ned jogg…. Det var tufft, roligt, häftigt & jag tror att jag sken upp hela hallen… Shit vilken känsla & jag satt nog inne med mer än jag visste…

Söndag: Träning med Kevin (min son) på Hälsoforum… Gillar att träna med Kevin, vi är lika envisa båda två…

Måndag: Lite blandad löpning på bandet (var tvungen att spara tid) innan jag skulle hålla i ett core/tabataintervaller.. Kommentarerna från deltagarna (inte första gången) Du är ganska ”tuff Petra” dina passa är mer än dubbelt så jobbiga som killarnas.. hmmm!

IMG_6333

Tisdag: 50 min. Morgonjogg utan klocka…Skönt! Härlig återhämtning hos Bästa Malin på Carisma… Hon både vet & kan!! I like… Hem fixade för nyårsfirande, ja ni läser rätt! Jag är inte som alla andra & kommer aldrig att bli det heller… Varför fira när alla andra gör det 😉

Onsdag / Nyårsafton: ”Långpass” i skogen.. Varför sätter jag ut ansanger på mina långpass, måste sluta med detta..  jag har ju bestämt mig för att 22 km är långpass för mig, sen vad alla andra säger om det får de stå för… jag vet att det är bra att jag springer mina långpass med Fredrik… för jag vet inte hur många gånger han får säga till mig att sänka farten (springer utan klocka) I går löd kommentaren: – Petra, vad hade du i dina glas i går… 

Torsdag / Nyårsdagen: Vilodag & det bästa av allt är att kroppen även har fått massage.. Kan det bli mycket bättre?! Nej!

God fortsättning alla!
IMG_6382

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s