Hur mycket jag springer?!

Va?! Springer inte du mer? Denna ständiga fråga som hela tiden cirkulerar runt hur mycket alla tränar & hur långt alla springer. Vilket ämne det har blivit… 

Om jag nu vinklar detta inlägget till mig, eftersom jag har fått den frågan ställd till mig säkert 100 gånger på kort tid , så tänkte jag att det var lika bra att gå ut med det här, så får ni svaret från mig. Om jag jämför min träning nu, med hur den har sett ut de senaste två åren så springer jag väldigt lite, nu är allt relativt &  6-7 mil/ veckan kan låta mycket för många, men inte om vi ser till vad jag har legat på tidigare. Sen jag började att löpträna igen i januari 2015, så har jag stadigt legat på allt mellan 6-7 mil / vecka. Kan vara så att jag en vecka kom upp i 8mil men inte en meter längre.. Jag instruerar core & tabataintervaller en gång i veckan på gymmet & försöker själv klämma in lite coreövningar efter mina löppass, dock inte varje dag. Något som jag utövar varje dag eller nästan i alla fall är Ying yoga hemma i mitt vardagsrum, jag vill inte kalla det träning, för det är något som jag gör för mig själv… Jag behövde & behöver det av många anledningar. Smidigheten, varva ner, bara få va, släppa alla måsten & krav..
Det är en stund som för mig har blivit guld värd.

Om jag ser tillbaka på hur min träning var under 2013- 2014 så låg jag på allt mellan
12-18mil/vecka. Någon gång kom jag upp i 20 mil men då mådde inte min kropp bra!
Vissa personer fixar den mängden men inte jag.
Jag tror att mycket handlar om hur vi lever & vilka förutsättningar vi har.

När jag har mått som bästa & presterat som bäst, det är bara jag själv som vet det & det är
nog när jag har legat runt 12mil/vecka… nu skriver jag ”NOG” bara för att det beror på vad vi pratar om… Å´var i livet jag har befunnit mig…

Nu har ni fått ett ärligt & rakt svar av mig… jag springer mina 6-7 mil & mår BRA!

IMG_7770

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s